Dagens känsla?

mår? svar: vill dö, men vill inte mista det jag kanske får

Känner mig som en svikare. Jag är dålig.

without you

The Earth turns
the sun burns
but I die, without you






(rent)

förnya

min header är ful. Den måste bort!

...

Nu är det inte långt kvar till sommaren...

I dag har jag pluggat mestadels av dagen i ps och after effects. Lär mig alltid något nytt!

I morgon blir det hemresa. Saknar mina hjärtan. Vill ha tillbaka min solros!


Kan någon se mig....






(åker kanske upp på väggen)

vår



Ååååh! Hittade dessa vårmys skor! Från Sthlm DG. Vill jätte gärna ha!

vill att du ska älska mig...

Det finns en som har sårat mig mest genom åren genom att behandla mig som skit. Men varför ställer jag då upp? Kan man fundera över....

Sol och Mjukglass

Nu har det varit fint väder flera dagar i rad och jag älskar det! Och idag var det premiär för årets första mjukglass :P Antar att mjukglassälskaren Gubbs redan har tagit sin första men jag kommer nog snart kommit ikapp honom :)

Idag har vi pluggat på projektet som vi har nu i rörlig grafik kursen. Vi ska göra en kortfilm om en fjärils flicka och en vanlig flicka. Kommer bli riktigt roligt! Våran grupp är perfekt för den här uppgiften och vi har redan fått skådespelerskor, kostymer, inspelnings lokal och en del rekvisita. Så vi har kommit långt tycker jag! Kul kul kul!

Idag är det torsdag och det betyder att det är fredag i morgon :) Alltid kul med helg även om det alltid är kul med projekt då man får leva ut lite :)

Nu sitter jag och skissar på en fjäril som jag än så länge är nöjd med. Vet inte hundra vad jag ska ha den till förutom mer inspiration :) är riktigt sugen på att sy i helgen så ska nog ta fram symaskinen lite. Men det är knappt man hinner med. Borde ju egentligen sitta mer i programmen vi använder i skolan, men lite analogt vill jag ändå hålla på med!

De få som läser min blogg, ni får ha en trevlig dag! Stek i solen åt mig med! :)



RSS 2.0