lite bättre

Idag är en lite bättre dag. Känner igen mitt rätta jag lite mer. Va och handlade på Jysk tidigare idag. fick köpt en ljusstake, skulle köpt tre men fanns bara en kvar. Men kanske kommer in fler. Killen i kassan var lite mysig :P
När jag åkte hem så tog jag en liten extra runda i stan, körde lite rally ^^ va kuligt!

Men blev lite ledsen när jag hoppat ur bilen och var påväg in när jag insåg att ingen kommer vara glad över att se mej när jag kommer innanför dörren :( men det börjar väl släppa lite nu i alla fall. Det är för hans bästa!

Nu sitter jag här och skriver, men snart, om typ en 45min-1h ska jag Vickan och Mattias åka till Coop :) är lite shopping galen just nu måste jag säga. Så fort man pratar om en affär så vill jag dit! hihi och snart blir det mer grejer att inskaffa! :)

Hittade mina låga blåa converse i veckan :D jag blev JÄTTE glad! :D Tog dom när jag åkte innan :D Perfekt nu när våran äntligen är här! :D Vaknad till solen! Helt underbart!

Oh så här...glad?! va jag för exakt ett år sedan :) God dag!

Rödtott :P

forts.

jag vill tillbaka hem och vara barn. fortsätta min dans på rosor...

fy

Min bäbis mådde jätte dåligt i morse så Gumms beställde tid idag :( men han blev bättre på eftermiddagen så de ställde in. Men på måndag... ne vill inte ens tänka på det!


Kom nyss innanför dörren. Handlade på coop. blev tre filmer, bröllopsfotografen, vingar av glas och en vampyrs bekännelser. Köpte en korsordstidning och en inrednings tidning också, så har jag något att göra i helgen. Annars köpte jag lite läsk och chips med så man kan flöta nu när det är fredag. Synd bara att man är helt själv och jag kommer förbli själv ett år framöver...

Livet suger men är det ovanligt?!

Nu blir det flöt och korsord, trevlig fredag!

steg ett

Ja nu har jag gjort min första repeateble bakgrund som ni ser nu på bloggen. Inget jag skryter med! Men lite kul att få göra något själv. Kommer säkert med något nytt snart framöver. Ska nana nu tror jag, sov så gott!

börja om

Haft en lugn men jobbig dag, bara tänkt, mått allmänt dåligt och diskat...

Vill börja om på nytt! Måste börja leva ett liv utan djur sen vill jag ändra om i min lägenhet, vill ha det mer mysigt!!! Det är så stelt nu. Håller på att kolla runt på nya möbler på olika sidor, ikea blocket mm. Nya vårfina gardiner, kuddar, sängdrapperi, lakan mm.

Det ända som har varit bra under dagen har varit allt pepp ifrån nära och kära, och vampire diaries. (fjortis varning) men Ian, kan någon bli snyggare. Jag äter upp tv:n snart...

Funderar på att ta bort min facebook och bilddagbok, lägger ner för mycket tid på något så onödigt! Räcker med bloggen, msn och da.

min hjärna/robot säger gå till skolan imorgon men min kropp vägrar. Så får bli en dag hemma till. Så förhoppningsvis är jag bättre laddad till nästa vecka även om måndag kommer bli, även den, en av mina värsta dagar i mitt snart 20 åriga liv :'( Gonna miss YOU! Love YOU!

älskar dej!

en del av mitt hjärta kommer att försvinna!

Jaha

Det kom lite plötsligt och vid helt fel tillfälle! Men det är väl så livet ser ut, massa överraskningar! Vissa gillar man, andra inte. Detta var ett slag i magen, fast jag har nog egentligen kännt det på mig men inte vågat inse det. Får se hur framtiden blir, lång eller kort, bra eller dålig, lycklig eller deprimerad. Det är bara att vänta och se...

Depp

Är planerat att jag ska åka hem till Mjöbäck den 11 eller 12 februari för att Emelie fyller 20 år då. Men kommer bli tungt att åka ner hit igen. Har en sån fruktansvärd hemlängtan nästan hela tiden. Så fort jag är själv vill jag inget annat än att flytta hem igen. Mumin är till väldigt bra hjälp med att få mig på bättre humör men han känner väl av hur jag mår.
I alla fall, åker jag ner hit till Blekinge på söndagen så blir det den 14 februari, Alla Hjärtans Dag. Det ger mig ingen vidare lust att åka hem. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde när jag åkte ner hit efter jul! Sen när Erika och mamma var här så kom min förlorade del tillbaka men försvann igen när de åkte. Bita i det sura äpplet, nja för mig börjar det äpplet bli sött och gott!

Just nu lyssnar jag på Journey med Don't Stop Believin'. Skulle aldrig ha fått den låten spelad för mig. Det är en sån låt som man känner att den "betyder" något. Får mig att tänka på allt och alla som betyder något för mig! Som Ingela skrev, att det känns som om man har gjort en mellanlandning. Får stå ut den tiden som är kvar och försöka flyga till mitt "hem" sen. Jag vet egentligen var mitt hem är men jag har valt detta livet och då ska jag klara av det också!

På tal om Mumin, han bara växer. Han verkar äntligen ha blivit bättre. Busar för fulla muggar! Lägger upp en bild på mitt troll!




Love you!




RSS 2.0