When You Were Young

Det var längesen! Jag får inte kolla på gamla bilder på mig själv! Jag vill ju bara färga håret! Här har jag svart hår och hellugg! VILL HA! (bra bilder man fick med sin mobilkamer!)

Learn To Fly

Pjuh...jag är trött! Sov inte mycket i natt. Var en av de tillfällen då det känns precis som man äntligen somnat men så ringer väckarklockan.

Kom hem från skolan men jag får inte ligga på latsidan för det! Erika kommer till helgen och jag måste göra fint här hemma. Åkt ner med prylar till frådet, bokat tvättid, diskat, röjt, nu är det bara damma kvar för dagen. Resten får jag ta i morgon!



(8aug -09 två dagar efter jag tagit mitt körkort körde jag till Varberg med Erikisen)

Jag älskar när man ser solljuset genom de grå molnen

Idag har varit en ganska skön dag. Föräläsningen om grafisk profil/loggor/reklam var ganska givande och att avsluta med roliga reklamfilmer från förr var inte alls fel! :P
Nu har jag fått till uppgift till på fredag att välja ett företag som jag gillar eller tycker är bra både produktmässigt och rent grafiskt. Har några jag ska kolla upp men kommer säkert inte bli något av dem.


Delicato reklam. Vann ett guldägg för dessa plus några fler. (Guldägg - typ största priset i Sverige inom reklam)

Glass i stora lass

Jag älskar glass! :P Så köpte lite gammeldags vaniljglass hem idag och har smaskat i mig :) Nam nam.



Illustration jag precis gjort klart!

Jobbat klart!

Idag har jag jobbat störta delen av dagen. Har legat lite efter med alla bilder nu när jag varit sjuk, så fick riktig racerfart nu det sista och fick klart all redigering! SKÖNT!
Så i morgon blir det att lämna över bilderna till bossen :P Blev plötsligt lite positivare!!! :D

Hittade mina fråds- och cykelnycklar efter jag pratat med Erika :) Gudinna va bra! Wiie! Nu är jag trött och snart hoppar jag i säng med ett leende på läpparna och läsa lite Harry Potter! Jag får inte klaga så mycket som jag gör. Bortskämda unge! :P

Massa skit på en och samma gång! :D tihii


Jag är inte den vackraste människan i världen men glad kan jag vara för det! :) Bild tagen Valborg 2009 av Erika.
Åh minnen! Högsjön - dit ska jag i sommar igen!

Min nya favorit skådis!


BRADLEY COOPER

Kolla in ögonen!!! På denna bilden är de lite rödsprängda men kolla va blå de är!!! :P I baksmällan är han dundersnygg!!!

(CATRIN=MEGA FJORTIS!)

Drinkar

Har suttit och kollat i min cocktailbok och är jätte sugen på att blanda drinkar när Erika ska komma hit! :) Det var längesen nu och det är alldeles för dyrt ute! Här kommer lite munvattnande bilder :P


Jag älskar friska och lite syrliga drinkar med lite sötma. Citrus, mhmm! Nam nam.

(lite ironiskt att jag är sugen på drinkar kl 12 en söndagkväll ^^ men man ska vara i god tid!)

Hemma spa

Såg att vi inte har lektion försen på onsdag så tog det riktigt lugnt idag! När det var ljust ute tog jag en promenad och nu kom jag precis ur badet efter lite hemma spa. Var riktigt skönt med ansiktsmask, varmt bad, tända ljus och skrubb. Lumi älskar att vakta badkaret när jag är i. Han blir jätte busig när jag plaskar!


Underbar januari dag!

Vackraste dagen på länge! Helt underbar! En mycket lugn dag i skolan, känner mig bara så redo för helgen. Känns som detta kommer bli en lyckans helg! Lugn, mycket gos med katten, lite jobb och förhoppningsvis lite mer sol och någon promenad! Åh, man börjar vakna ur idét nu, kom vackra vår!



Jag och Ingela åkte till vägga efter skolan. Den platsen gör att jag orkar bo kvar här i Karlshamn! Vackeeert! Åh, vill ha picknick! ^^

Catrin katt

Kom nyss innanför dörren. Har varit ute på en promenad. Pratade med Erika i tele innan och jag sa, "Här är rena sommarvärmen, det är nästan för varmt att gå i vinterjacka". Men jag ångrar nu vad jag sa! Det var svin kallt. Det var varmare på dagen, för det var sol. Men nu var det nästan stjärnklart och blåsigt! Iiiiskallt :P Burr.

Alla skisser jag lägger upp är inte klara, precis som denna. Men tycker den är mysig ändå. Gjord för kanske, 2 år sedan. Jag får börja skissa mera i nuet, kanske inte jätte roligt att se sånt som jag gjort för länge sen, men ni får stå ut!

Våren är VÄLKOMMEN!

Åååååååååh...
Nu har jag varit och hämtat mitt H&M paket på posten!!! :D Skorna är helt perfekta! Älskar dom!!! :D :D :D Wiiiie. Mina fötter ser jätte söta ut! :P Iiiiih...

Köpte en enkel svart klänning också. Sen lite mer smått och gott! Våren är VÄLKOMMEN!!!

Svart och Vitt genom tiderna

Här kommer lite skisser/kladdar som jag gjort under de senaste åren.






Varm Choklad

Nu har jag läst klart den första Harry Potter boken. Det firade jag med en mugg varm choklad :P I kväll blir det att börja på bok två :) tihi.

ska försöka träna lite zumba i kväll, blir väldigt snart i så fall. måste börja bli piggare nu efter sjukligheterna!

Björnen som fick kort svans

Fick reda på idag att jag kommer få mer jobb. Jag har fortfarande jaktjobbet men nu ska jag börja jobba med att illustrera sagor. Jag kan inte tro det är sant! Det låter verkligen fint att få illustrera sagor, och det är det ju, men jag kan inte fatta det! Att något vill att jag ritar :) tihi, full rulle! Här kommer jag!


Wacom Bamboo Fun - Pen & Touch. Den jag har nu, kanske ska ta och köpa en bättre efter illustrations jobbet.

Hämnden får Golden Globe



Kammade hem priset för bästa icke engelskspråkiga film! Woho :D Kanske bäst att kolla på den då!

Humle Bumle Bo



Vår stopmotion film som resten av min grupp redovisade i fredags då jag var sjuk.

Dagens


Dagens rita-kladd :) Hade lite tråkigt. Kan inte göra så mycket på dagarna, håller på att tillfriskna och vill ta det lugnt. Nu blir det ett glas juice :P

Cowgirl


Här är min Illustration på Erika, som nu äntligen är klar!

Lippi lippi



Satt och kladdade lite medan jag kollade på Let's Dance. Scannade in den och färgla den.

Jabbawockeez



Dom är grymma!

Illustratör

Åh jag vill bli illustratör! Älskar dessa två:

Liselott Watkins


Cassandra rhodin

Båda är svenska illustratörer. As fina!

Feber

Nu har jag sovit i två timmar med den varmaste stickade koftan jag har, täcke och en filt! Jag är van att ha huvudverk men inte konstant en hel dag! Fy tusan för att bli sjuk andra dagen i skolan. Tur att vi ligger så bra till! Fast nu ska jag animera andra humlan till vår stop motion film, är inte särskilt sugen kan jag säga, hade velat fortsätta sova och bli frisk!

Bzzzzzzz...


Sommar minnen från 2010

Nu är det mitt i vintern, det blåser kallt, snöar, regnar, är slaskigt och halt. Har inte överdriven sommarlängtan men så trevligt att tänka tillbaka på alla minnen!

Sen så snackar jag och Erika om resor. Vi vill till Classic Car Week i Rättvik och Weels and Wings i sommar :P Ska vi då åka på utlandsresa också? Hum, bra fråga!

Här kommer lite bilder från sommaren 2010 :)






Skissa, Rita, Måla

Nu har jag invigt scannern :P Tadaaa...


En liten kladdikladd jag fick fram när Twilight var för tråkigt!

America's Next Top Model cycle 15

Ann Ward, bästa jag sett hitills :) Jätte fin! Hejade på henne redan från första avsnittet :D



(tänk att få ta så vackra porträtt bilder och deras andra modebilder! Åh någon gång vill jag!)

America's Next Top Model cycle 14

Krista White, hade inte hoppats att hon skulle vinna men hon är duktig!





America's Next Top Model cycle 13

Nicole Fox, så vackert med rött hår!




Vacker vinter dag!

Har varit ute pyttelite idag, då jag lämnade kameran til en klasskamrat. Det var riktigt varmt och soligt ute :) Annars har jag kollat på Americas next top model säsong 14 :) Låter lite fjantigt men jag gillar att kolla på deras fotouppdrag :P hihi


Seg

Det blåser, snöar och är kallt ute. Det är bara grått när man tittar ut! Jag har ingen motivation till att göra något idag! Men måste jobba! Ända dagen jag kan idag. Så jag åker och hämtar mer varor snart och fotar ikväll.

Det ända jag har gjort idag, i snigelfart, var att packa upp och installera min nya skrivare :) Man kan göra massa roligt med den! ^^ Har skrivit ut ett foto än så länge och det blev jätte bra! :) Mer orkar jag inte idag.


Masquerade

Nu är min maskerad mask äntligen klar (änså länge)!




(älskar min nya blixt plus FJÄRRUTLÖSAREN!!!)

Bilder från nyår

Sega jag! Så här roligt hade jag på nyår! :D








Gott Nytt År! (bättre sent än adrig!) ^^

Max en timma

Har varit väldigt lat att skriva något här på bloggen nu!

Är tillbaka i Karlshamn nu. Kom hit i går med Mattias. Fick upp allt i lägenheten men allt är inte uppackat än ^^

Igår var jag riktigt sugen på att måla. Så kladdade ihop den här:



Kladdade ihop den max på en timma. Har inte packat upp min scanner än så fotade bilden med blixt i stället. Därför blänker den så "vackert"! hihi

RSS 2.0