Always number 2



Ska man våga visa vad man känner? Jag vill men samtidigt inte. Det får lösa sig ändå.

Ikväll blir det jobb som gäller. I morgon har vi hemma plugg och på lördag blir det Valborgsfirande i Lund. Ska bli spännande! Tjao

seize the day

Vilken underbar helg jag har haft! Helt perfekt verkligen! Varit med min kära mor och far, mormor och morfar kom på påskmiddag och jag har grillat och chillat med mina underbara vänner hemma i Mjöbäck i påsk. Åh vad jag gillar livet just nu.





Här grillar vi och dricker lite öl vid högsjön. MYS!

JAG GJORDE DET BARA FÖR DEJ


fotograf: Edita Gustafsson (testmodell igår för Edita)

Huuj... Var ska jag börja?! Jag är svintrött! Jobbade till klockan ca 04.15 igår (i morse) Upp klockan 9 och iväg med en gång. Nu har jag små panik och är jätte stressad för jag är så trött. Väldigt sällan jag känner mig så här. Lite piggare blev jag när jag läste att jag får ca 2700kr från skatteverket. Skönt! Snart trillar det hem en liten mac till mig tror jag.
Nu ska jag diska och röja. I morgon har jag tvättid kl 7 och sen åker jag, Sanna och Mattias mot väster. Ska fira påsken hemma hos Gums och Gubbs.

KRAAAAM



Möte med Nevnarien




Jag och fyra tjejer i klassen håller nu på att göra ett modemagasin som slutprojekt. Vi tyckte det skulle vara roligt att göra ett foto reportage om en känd bloggerska och skrev till några som ändå bodde ganska nära oss. Elin Kero aka Nevnarien var de första som svarade och hon var jätte intresserad eftersom vi ville ha henne som stilikon och modell och inte som fotograf. Så i fredags åkte jag, Edita och Sanna upp till Jönköping och träffade denna jordnära och mycket trevliga tjej! Allt gick jätte bra verkligen! Och bilderna blev super fina!
Dessa två bilder är från backstage. De riktiga bilderna kommer vi inte visa försen vi är klar med tidningen som vi kommer vara i slutet på maj. Så ni får stå ut!

Kraam

I try not to think about you



Kom nyss hem i från en bilrunda med Vickan. Det va så jävla längesen sist nu! Vi hade mycket att prata om och var skönt att både lyssna och lätta hjärtat. Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång!

Det får bli en ganska sen kväll idag. Ska försöka söka lite kurser till hösten och leta lite snygga brushes till mina illustrationer. Vill visa alla vad jag gjort men det får jag icke! Ni får vänta till vi släpper vår tidning. hihi.

Natti på er! ♥

dance in the dark



Ska ta och träna strax. Funderar lite på vad jag ska hitta på bara. Gå, cykla, zumba?! Hum...

Groovy


(fotograf: Edita Gustafsson. redigering: jag)

Det har varit en bra dag idag. Skönt att få umgås med människor i skolan! Mycket roligare än att sitta hemma själv och plugga. Det är mycket jag vill shoppa nu! Jag vill verkligen ha en Mac Book Pro och ett 50mm fast objektiv (som Editas). Vill ha vill ha! Men på torsdag blir det nog lite jobb och på lördag lite till. Längtar!

godisgodisgodis



Ååååh va godissugen man kan vara! MEn det är ju vår nu. Hur gott är det inte att sitta i solen och smutta på en iskall cola. Eller när man sitter i klassrummet och drömmer sig bort om sol och värme och bara ta en liten godisbit för att bli lite gladare. Problemet är då att jag försöker undvika dessa småsaker som kan göra en jättestor!
Äta godis till påsk kommer jag göra men efter det kanske man ska hålla sig till skolan slutar?! Typ bara en månad men ändå. Det ska jag nog köra på. shihoooo....

Kraamisar

your only doll



Somtimes I wish I could fly. Sometimes I wish I could fall. Sometimes I wish I could be your doll. But you don't want me.


what will you do with a girl if she's refusing to be alive?



Nu har det äääääntligen blivit vår! här blommar vitsipporna, heltokey varma vindar blåser och folk bär på solglasögon. Idag grillade jag, Edita, Jonna och Louise vid sjön bakom mig typ. Dima, Alex och Emil kom på besök en snabbis också. Enligt Dima blir det grill imorgon också, fast på strandpromenaden. Får se hur det blir med det. Man vet aldrig med Dima! ^^

I've Been Used Again





Både igår och idag har jag varit på utflykt. Har varit mycket mysigt! Igår åkte jag och Edita mest runt. Till Svängsta och Mörrum. Idag åkte jag, Edita och Jonna och tog en skogspromenad mitt ut i ingenstanns. Var jätte skönt. Jonnas lilla hund Willy var också med. Han och jag sprang ihop ^^ hihi.
Nu har jag smakat på min nybakta rulltårta, den var smaskens! :P Resten av dagen blir lite missat plugg och lite röj.

Kraamis

Americas Top Model cycle 16



Åh det är så bra! Fast denna säsongen har inte kommit igång riktigt än känns det som. Min favorit var Sara men hon har åkt ut. Men det är bra ändå!

Lose Yourself


(fotograf: Edita Gustafsson)

Det blåser mycket och iskallt i Karlshamn ikväll. Jag har blivit medaförkyld och mår inge vidare! Imorgon blir det en snabbis till jobbet sen ska jag nog bara vila. Jag som är jätte party sugen! Blää...

IT'S HARD TO LOOK DEEP INTO YOUR SOUL



Man gör olika val i livet. Vissa är man inte alltid jätte nöjda med men det finns andra som man älskar sig själv för att man gjorde. Man har också olika mål i livet. Vissa vill göra det så bra för sig själv som det bara går. Ibland kan det såra, ibland inte. Jag gillar att min omgivning men mest de personer jag gillar ska må bra och tycka om livet. Jag blir ibland ledsen när jag ser att de är ledsna men jag kan tyvärr inte alltid hjälpa till. Jag är alltså den andra sorten, som vill göra det så bra för andra som det bara går. Jag vill i alla fall vara den personen. Samtidigt vill jag komma någonstanns i livet själv. Jag har kommit en bit men vågar inte alltid ta det där jätte steget för jag är för feg och rädd. Jag bygger på det men kommer alltid ha en bit kvar. Bara att inse.

GRATTIS ÄLSKADE PAPPA!





Idag fyller min kära pappa Per 57 år. Bilderna visar ganska starkt vem min pappa är. Älskar bilar, ÄLSKAR kaffe med fika till, han gillar havet och att åka båt. Kan tycka småsaker är jätte roligt.

Stort Grattis och Älskar dej pappa!

POLEN #3





(Edita har tagit de två undre bilderna)

Här sitter vi på Editas favorit restaurang La Fortuna mitt i Gdynias centrum. Vi hade jätte mysigt! Och tusan va trötta vi alla var :P Nu har jag lagt upp alla bilder jag vill visa ifrån polen. Vilken underbar resa! Kanske blir till sommaren igen ^^

RAINBOW OF LOVE

Idag är en bra dag! Varit en lugn dag i skolan men fick gjort en del ändå. Ska illustrera lite ikväll också tänkte jag. Sen har jag fått sommarjobb! :D Samma som förra året, de va så nöjda med mig så de ville ha tillbaka mig :D haha
Sen så ska jag bara skicka ett mail till min första praktikplats så är den fixad :D åh happy day.

Nu sitter jag och väntar på att första tvätten ska bli klar. Så perfekt att det fanns en ledig tid idag! :D Ätit fiskgratäng som var smaskens och jag trivs riktigt gött i mina snart icke existerande mjukisbyxor :P De är så slitna och gamla att de har hål öööverallt! ^^ Mhmmm...



Fotot är taget i Polen. Hade tur att trycka av precis när de bildade ett hjärta ^^

POLEN #2





I Polen gick vi på den stora shoppinggatan och bara tog det lugnt. Tog sedan en promenad ner till havet där vi fotade och gick på stranden. Sedan gick vi och åt på pizzahut, gick till marknaden där jag köpte mig en plånbok. Innan vi åkte till färjan igen åt vi på Editas favorit restaurang. Jag tog en grilladlax sallad som smakade smaskens! Jag och Edita bjöd Dima på sin middag för han fyller år snart. Han blev nog glad och lite förvånad. tihi.


ABSOLUT WATKINS




Ååååh. Tack så mycket till Edita och Stena Line killen som gjorde att jag fick denna vackra flaskan. Det är den svenska illustratören Liselotte Watkins som illustrerat flaskan. Grymt snygg!

POLEN #1





Gör som Edita och lägger upp olika delar. Blev en massa kort tagna och lägger upp alla i olika inlägg :)

En riktigt mysig helg måste jag säga! Är jätte sugen på att åka till Polen igen. Bästa minnet just nu var att gå barfota på båtdäcket mitt i natten bland all dimma!

Tack för det underbara sällskapet ^^

RSS 2.0