Måla måla måla sugen!

Åh vad jag är sugen på att måla med olja och akryl! Ska göra en tavla med en kvinna med en snygg maskeradmask!!! :D Älskar verkligen maskeradmasker! Bland annat därför jag har den här underbara hängande på väggen!



Fotot är taget i morse i soluppgången :)

Hej Hopp Gummi Snopp

Ojojoj man blir bortskämd när man går på högskola, i alla fall här. Man är van att gå på lektion tidigast klockan nio och blir det att man börjar åtta någon morgon så är det skit jobbigt :) haha. Idag var en sån dag. Men jag va uppe i tid och kände mig nöjd när jag ätit en skål med gröt och segat runt, sminkat och klätt på mig. Tog det även lugnt i bilen påväg till skolan och jag var i skolan ca 20 minuter innan vi började. Jätte skönt!

Men efter lunch kom smällen för att man hade sovit för lite. Kändes som jag hade feber nästan. Så piip ont i huvudet! Har velat ta en liten power nap sen jag kom hem men har inte blivit av än. Kom nyss hem ifrån att ha lämnat cykeln på värkstaden för lite små pill. Och nu är jag lika trött igen, även med lite frisk luft i lungorna.
Varför jag inte fick sovit så mycket var för jag läste klart den andra boken i serien inatt. Hade bestämt mig för att lägga ifrån mig den senast klockan 23 men det va ju jätte spännande! Så somnade runt kl ett i stället (A)

Nu har jag och min grupp pitchat och förhoppningsvis har jag långledigt nu om vi blir godkända och om vi inte får tag i Suzanne från Skånes Djurpark som vi haft kontakt med. Men får se. Ikväll blir det i alla fall Loch Ness med Vickan och kanske Mattias för att fira lite, att kursen är slut :)



Lilla pruttkorven och jag ^^ ♥


Unni♥

Åh hittade just bilder på Bunnisen :) Min bääsing till tant! Saknar denna klokis!



♥♥♥


Sjuk

Blä jag tror jag håller på att bli sjuk. Sov från 00.45 till 08.40 typ. Innan jag åkte till skolan så blev jag tvungen att slumra till i soffan för att jag inte kunde hålla uppe ögonen. Sen när jag kom hem la jag mig och läste och blev bara tvungen att sova lite till då med. Somnade i boken typ. Nu är jag svintrött och vill gå och sova! Dricker Cola men hjälper ju inte! Fryser gör jag jätte lätt med :(

Sen vet jag inte hur jag ska göra! Jag vill hem till Mjöbäck i helgen!!! De två största festerna är ju i helgen där hemma och det allra roligaste är ju att festa med Erikisen! :) (Annie du är helt enkelt för bäst på att supa och jag kommer aldrig slå dej! ;D) Men ja jag ska ju hem på helgen nästa vecka! :( Blir ju så dyrt att åka två gånger! Fast jag har sparat mycket pengar denna månaden men man ska ju inte slösa för det... Ååååh vad jag tänker för mycket! GÖR BARA! Alternativ: A) stanna hemma. B) Åk!  



Någon som har whisky hemma?


Skogsrunda

Lilla Törnrosa vaknade tillslut och vi kom iväg på svamprunda :) och vi fick en storfångst! Närmare ett kilo!





Efter vi plockat i mörkrek tog jag ett foto över mörrumsån i svängsta.




Tyler Ward

Måste bara säga Tyler Ward! Vilken underbar kille! Tror han är min drömkille just för tillfället även om jag inte brukar ha såna! :) hihi super sköön röst! Ganska neutral men sköön att lyssna på! :)



Mors lilla Catrin i skogen gick...

plockade svamp lalalala...

Haha eller något :) Idag blir det förmodligen att plocka svamp med Mattias igen, om Törnrosa har lust att vakna snart. Hoppas på bättre lycka idag med. Hittade inte en ända sist!



Igår var jag n liten vända på kåren med. Drack några öl. Man får se rätt så mycket om man är nykter, missar ju massor om man är full :) Men det värsta var när jag skulle cykla hem! Vara kissinödig och cykla på kullersten! Haha höll ju på att pinka ner mig! När jag fick gjort mitt behov så lagade jag pizza :) Det var riktigt smarrigt när man inte ätit på flera timmar!

Kraam


Snart dra hem

Sitter i skolan. Har varit här sedan klockan 09.00 i morse. Börjar bli trött på att sitta här nu. Men snart får jag dra mig hemmåt. Innan vid lunchtid visade Vickan mig en video och jag har hittat min drömkille :P Haha Tyler Ward! Så sköön rööst! :D Gillar skarpt!

Sen åt jag och Mattias lunch ihop. Skönt att inte alltid äta själv. Va trevligt!

Sen så har jag lyssnar på Rock och annat hela eftermiddagen! Underbart! Måste göra en Rock CD till bilen!

Tips:

Edguy - Down to the Devil
Avantasia - Dancing with Tears in my Eyes           och självklart:
Mustasch - Double Nature



sköön musik!

snart HELG! KRAAM



En sen kväll som denna slutar gött i sängen!

Nedu, komma i säng lite tidigare idag! Ska bara läsa lite innan jag lägger mig. Det har jag inte gjort på ett tag. Typ två veckor sedan nu. Tiden går så fort! Natti natti.

Denna bjuder Ärtan på ;D




Presentations teknik

Idag hade vi en föreläsning i skolan som var mycket givande. Jag vill också kunna stå och prata inför folk så som föreläsaren gjorde. Kommer inte ihåg vad han heter men har är skådespelare. Riktigt bra på att presentera och gav många bra tips inför pitchen nästa vecka!

Ska nog försöka ta en promenad nu innan det blir för sent! Sen blir det mat och kanske en film.

Kraam


Skånes djurpark

Kommer bilder ifrån skånes djurpark då vi va där på studieresa den 16 sep.







Besök

Veckan har gått fort som vanligt. Jag har varit på äventyr i skåne och igår kom Gumms och Gubbs på besök. Nu har jag äntligen fått min cykel men den får jag ta in på lagning så fort som möjligt...Har kommit massor av sånna överdrivna, onödiga och irriterande småsaker nu det sista. Illustrator ville inte laddas ner på min dator...Köpte cykel för mer än 5000 kr och så ska den jävlen krångla så fort man kommer hem och mobilen gör lite som den vill...mm mfl. Ne lite små trött blir man när man köper dyra grejer för man inte vill ha någon 'billig skit' som går sönder med en gång och så gör även de dyra grejerna det! Okey, andas! Nog med det. Jag har nog inte det sämsta livet precis...

I alla fall. Idag åkte Gumms och Gubbs hem. För nästan exakt en timma sedan. Det va jätte kul att ha dom här, tillsammans denna gången vilket va länge sen nu. Ska ju alltid vara någon hemma och va hundvakt. Så igår åt vi mums mat på Loch Ness i stan. Va grymt mysigt och jag tog Plankstek vilket va grymt gott också! Och så va jag chaufför åt päronen med, så mycket de gett och ger mig! Minsta jag kan göra
Idag gick vi upp runt åtta, åt frukost och sen gick vi på stan. Så roligt för pappa gillar att handla kläder med mig, antagligen tycker han jag har bra smak :) Så han fick köpt en skjorta och två t-shirtar.
Jag fick köpt en parfym! Luktar underdunderbart! Lanvin blev det denna gången :) Mmm..mm..



Så resten av dagen blir att strax gå ner till tvättstugan och tvätta. Tror inte det blir någon stortvätt men skönt att ha en tvätt i alla fall. Sen blir det myskväll med film och tända ljus. Kanske tar någon öl, även om jag har sagt att jag ska vara nykter till jul men antingen är man nykter eller full och man blir ju inte full på en öl ^^ Jo glömde jag ju säga med. Igår va premiär på bolaget för min del. Fick visa leg, skönt! Jag ser alltså inte såå gammal ut :)

Aja puss och kraam skum banan!


Gammal

Nu har alla åkt hem efter en mycket trevlig helg! Jag har fyllt 20 år och känner mej äldre än vad jag någonsin har gjort i hela mitt liv. Inte så konstigt kanske. Helgen gick jätte fort och jag skulle gärna uppleva den igen. Även om söndagen och även gårdagen inte va dom bästa. Att bli lämnad på sin födelsedag av de nära man gillar mest tar hårt på mig. Ett 'hej då' känns så jobbigt även om man kanske träffas om en månad igen så känns det som att man inte kommer ses på tio år.

Nu sitter jag i skolan och laddar ner Illustrator CS5. Mitt CS4 bara började krångla så nu fick jag dra mig till skolan och nu verkar det funka. Sen ska jag sitta och illustera hela natten. Eller beror på hur snabb jag är och hur nöjd jag blir. Känner att jag håller på att bli sjuk med så känns bäst om jag skulle vara hemma imorgon! Så jag kan följa med på äventyp på torsdag!

Vickan sa till mig att hon hade bestämt sig för att skaffa gymkort. Då kände jag att även om det kostar pengar så får det en mer motiverad så vi ska skaffa det ihop och hej dundran va muskler jag ska skaffa. (säger jag nu)

Fryser....

Nu är det 20 min kvar. Sen kanske det är lika bra att jag laddar hem Flash också.



(fotot taget den 18 sep 2009)


Kraam


Cowboy Erika















Modell: Erika Andersson
Hår/Smink/Fotograf: Catrin Löfström


Rise and Shine

Åh kan morgonen bli bättre. Okey att jag drog mig länge i sängen för att jag va så jävla trött men när jag gick upp så såg jag att det var sol och blå himmel. Erika stog i köket och gjorde frukost, som bestod av: Baguette med äggröra och smoothie med banan och persika! Så gott så gott! Det slutar inte där. Sen hade jag lite dötid och då sitter Erika med guran i högsta hugg och spelar och sjunger. Så jävla mys! Tummen upp!


Hemma

Idag är jag hemma. Får hoppas jag piggnar till Erika kommer. Sitter vid datorn och gosar med giisen.


Peta in en pinne i brasan!

Jag känner redan spritsmaken i munnen. Jag börjar bli redo. Kläder är köpta. Skor med. Hår är på fundering. Jag börjar bli redo. Nu är det lite fundering på mat och annat. Öl. Vin. Cider. Sambuca. Mintuu. Whisky. Absolut. Jag börjar bli redooo....

I helgen blir det Feeest. Och jag ska vara fullast! Och med det menar jag tillsammans med alla mina gäster. Räkna med fyllefest!

Skåål i förväg! Ikväll börjar jag med första shotten!



Skåne i solsken

På dagsschemat: Föreläsning. Börjar kl 08.00.

Jag vaknade till och kollade ut genom fönstret och tänkte: "så här brukar himlen se ut när klockan är åtta."

FAAN klockan är 07.37... Upp och hoppa, ta på kläder, utföra behov (vet inte hur jag ska förklara med fina ord :D hahaha ) och dra snabbt som piip till skolan!

(Visade sig sedan att jag inte hade någon föreläsning...)


Efter lite grupparbete och lite lediga timmar bestämde jag mig för att dra till Kristianstad och fixa lite fina kläder till helgen då jag fyller år och ska ha kalas. Även om jag hade lite dåligt samvete så bestämde jag mig för att göra det. Jag fyller ändå 20 år och ska försöka vara finast på kalaset! Vad jag köpte tänker jag inte säga men lägger upp en bild på en modell här i alla fall...



Kom hem vid sju. Sen dess har jag pratat med Matte Patte, Felle och Erika :) och ätit lite med.

Nu blir det Weeds! Kraam


Hår MIX!

Genom åren har jag varit lite kreativ med håret. Alla möjliga färger...NJUT!












RSS 2.0