WEEDS

Little boxes on the hillside,
Little boxes made of ticky tacky,
Little boxes on the hillside,
Little boxes all the same.
There's a green one and a pink one
And a blue one and a yellow one,
And they're all made out of ticky tacky
And they all look just the same.

And the people in the houses
All went to the university,
Where they were put in boxes
And they came out all the same,
And there's doctors and lawyers,
And business executives,
And they're all made out of ticky tacky
And they all look just the same.


Domherre

Vi har hur många domherrar hos oss som helst!!! Galet, helt rödfläckigt utanför fönstret! :D Så fina, men ganska svåra att fota för de är så snabba! Behöver köpa mig ett bättre objektiv!





Säkert 20-30 domherrar! Alla är inte ens med på bilden!

Nyårs test

Blev sugen på att prova en nyårs sminkning! Jag vill inte ha så mycket smink i detta nyår, alltså ganska naturligt. Så här blev testet. Typ såhär ska jag ha det ^^


(jag ska inte ha denna frisyren)

Pannkakor

Idag var jag duktig och hjälpte till att städa och laga mat :) Det blev pannkakor :P Nam nam nam!


Besök i Göteborg

Åh jag gillar Göteborg mer och mer. Just nu har jag stor lust att flytta dit eller i alla fall i närheten! Jag kan säga att det ändå är skönt att jag har bott/bor i en mindre stad först även om den är ganska mycket mindre! :)
Typ första gången jag körde i Göteborg :D gick ganska bra ändå, ingen skada skedd i alla fall :) Va lite läskigt när jag fick köra i riktiga innerstan :O haha.

Jag var där med Hilda och Erika. Det var nyårsklänning/kläder som stog på schemat och alla hittade det viktigaste. Jag och Erika hittade var sin nyårsklänning, Hilda hade redan köpt sin men hon hittade en bolero som hon ska ha till. Sen blev det champange och dricka köp, örhängen, väska och en ny parfym men samma sort som innan (Lanvin - Marry Me)

Påväg hem stannade vi hos Johanna i min förra klass och hälsade på. Emma kom också :) Var mysigt. Jag och Erika satt och spelade guitarhero och snackade massor med skit :D Haha.

Nu är jag svintrött och ska strax sova!

(Grattis Hilda till förlovningen!)




Borås idag med Gumms

Fy fan va trött jag har varit hela dagen! fick inte sovit mycket i natt!

Men trevligt har jag haft ändå! Fick köpt en datormus, två skrivblock och en diskborste från Lagerhaus, halsband och armband från Pearls For Girls och två fotoramar :)
Efter all shopping åkte vi till mormor och morfar och fikade. Var alldeles för längesen jag var där nu! Så det var på tiden. De blir så glada när man kommer och hälsar på! Mina små morföräldrar, jätte söta! :D

Kraam Catrin

Fotodag ute i solen

Jag sitter inte så mycket här vid bloggen nu när det är lov. Så igår var jag och Erika ute på en fotopromenad i solen. Blev en del fina bilder ^^ Enjoy!





På kvällen var vi på Kinna Stadshotell och festade till det lite :) Men jag var chaufför så nyktert var det för mig. Jag var på förfest med Erika, Annie och Annies kompis Hillä. Väl på hotellet var jag med Erika och min gamla gamla kompis Sofia :) Hade roligt även om alla såg likadana ut och var vrölfulla!

Kraam Catrin


God Jul!

Idag är det jul afton, just nu kväll. Jag är helt slut och skulle kunna gå och decka just nu! Men vilken mysig dag det har varit. Helt perfekt! Vackert väder, fina paket och släktmys!



I julklapp har jag inte fått mycket men betydelsefulla grejer! En parfymbricka av Erika, Promarker pennor av Hilda, Skrivare/Scanner/Kopierare av mamma och pappa, shot glas från Annie och en spargris från bror. Jag bugar och bockar och jag kommer nu äntligen ta tag i att skriva ut bilder/tavlor till lägenhetsväggarna hemma!!!

God Jul!

Snö upp till knäna

Har varit ute och plockat granris idag. JAg ska ha det till dekoration. Snön gick ända upp till knäna och det var så underbart kallt och man blev ett barn igen :)
Jag tvingade pappa att låta istapparna vara kvar så jag fick fota dom först. Så senare idag tog han och slog sönder dom. Allt för hundarnas skull ^^ Man vill ju inte att en hund ska bli spetsad av en istapp!

Sista dagen innan julafton och det mesta är nog under kontroll :P Så skönt! Fast kommer vara mycket att göra imorron i alla fall :) Ha en riktigt mysig kväll nu! God jul!


Driving home for Christmas

Nu är jag äntligen hemma i Mjöbäck! Så skönt!

Igår kändes det som om jag körde hela dagen. Kom hem runt 17 tiden och var helt slut! Hundarna blev jätte glada att se mig :) Så söta dom är!
Erika och Natalie kom ca kl 21 och vi satt och pratade i några timmar och så skönt det va när de gick! haha. Jag var så jävla trött! Sov i nästan 12 timmar ^^ hihi.

Idag har jag varit hos Erika tillsammans med Hilda. Vi bytte julklappar och jag tror alla blev nöjda :)
Erika blev väldigt glad att få spela in låtar i studion, som jag gav henne i julklapp :P När hon blev så glad började jag lipa! :D haha

Sen har jag varit och handlat det sista inför julen på Gekås, klätt granen och fotat mamma :P




Pillar

Nu är jag här och pillar igen. Jag blir aldrig nöjd! Jag får nog ta och göra min hemsida/portfolio snart och ha min blogg där och göra den perfekt så jag inte håller på och ändrar hela tiden.

Varför jag pillar är också för att jag vill öva mig, vissa grejer fattar jag verkligen inte. Så jag borde bygga upp hela bloggen från noll och göra den precis så jag vill.

Herre Gudinna! Klockan är MASSOOOOOOR! Ojdå! tvätta kl 8 ^^ hihi. Hungrig är jag med :/

Natti

Fyra ljus brinner och ett glas julmust

När fjärde ljuset brinner,
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan




Jag ligger i soffan och mår riktigt fint! Dricker julmust och har de fyra adventsljusen tända :) Ska kolla klart på Harry Potter och halvblods prinsen innan jag drar och jobbar.

Ha en mysig advent allesammans! Stor jul kraam!

Blixtar

JAAAAA! Jag fick lånat ett blixtkit över jul!!! Halleluja! Då får jag fota med det som en galning! Och det är inte en extern blixt man sätter på kameran, utan blixtlampor som står upp med paraplyer. Jippie! Överlycklig! :D

Lite andra känslor just nu. Försov mig i morse :( INTE okey! Jag hatar det, det är förbjudet! Jag blir så ledsen på mig själv när jag gör så! Usch, smäll på käften och upp och hoppa!

Sen är det snöoväder här i Karlshamn! Det snöar och blåser för fullt! Allt yr omkring! Helt sjukt! Sen så är det några jävla idioter som sticker ut på en liten cykeltur i den inte så hala snön! Hur fan tänker man då?

Aja nog för nu. Dags att äta upp maten och sen blir det att jobba lite idag tror jag.

Lååång att göra lisa nu innan jul!

Kraaam :)


Trött

Äntligen börjar jag få fixat sömnen. Igår somnade jag som en stock klockan 23.15. Idag är jag lika trött! Är helt slut! Ska nog gå och lägga mig alldeles strax!

Och fy vad kallt det är ute! Svinkallt! Is, snö och kylig vind. Burr! Ska bli skönt att krypa under täcket!


Riktig adventsljusstake!

Jag har väntat nu i flera dagar att alla adventsljusstakar ska fram hos grannarna. Det var så fint förra julen då nästan vartända fönster hade en ljusstake eller stjärna i. I år är de riktigt tråkiga! Nu är det knappt vartannat fönster som lyses upp. (och fy för de fula stjärnorna som lyser blått!)
Jag som har varit så duktig att fixa en egen riktig adventsljusstake! Med riktiga stearinljus! ^^






Stop Motion

Nu är det mycket på G. Som vanligt! :) Jag har precis skrivit fyra filmanalyser och den femte får bli efter jag har sett filmen - De Hänsynslösa.

Idag fick vi vår uppgift som vi har över jul. Vi ska göra en kortfilm. Vår ska handla om en fantasivärld ^^ och det ska bli en stop motion film :D Äntligen får jag ge mig på att göra en stop motion! Ska bli riktigt kul!!!


Exempel och inspiration!


Paketinslagning

Så här ser några av paketen ut som jag ska ge bort till jul :D




tomtekortet har jag gjort själv



Tredje adventpromenad i snön

Det var så vackert! Men fy vad kallt! Blåste massor och jag hade bara leggins! Burrrr...




bilderna tagna med Canon EOS 5D Mark II (vill ha! lånat skolans)

Glad tredeje adventkväll på er! Jag har gjort och slagit in paket idag. Jätte fina blir dom! ^^ Vill ha jul!

En jätte mysig jullåt! Cover på Last Christmas

Sitter och jobbar

Nu sitter jag och jobbar. just nu håller bilderna föras över till datorn. Idag har det gått riktigt bra! Får se hur de sista bilderna blev sen drar jag hem och redigerar. På väg hem ska jag köpa en kebabrulle tror jag :) Har inte mycket mat hemma.
Vad ska man göra i kväll då? Hum. Jag är festsugen men nog ingen annan som är. Så det blir en kväll tillsammans med Lumi :P Jag var ju borta hela dagen igår.

Nu ska jag fortsätta jobba. Kraamis


Hänt saker

Nu är det jävligt massa grejer i luften hela tiden! Plugget, jobbet, katten, julklappar osv osv...

Jag är helt slut verkligen! Jag har svårt att somna på nätterna för jag tänker på allt precis innan jag ska somna. "glöm inte att skriva manuset", "glöm inte köpa pappar present", "hoppas inte Erika får samma present av någon annan", "glöm inte att katten ska kastreras", "glöm inte att skicka in storyboarden", glöm inte föra över pengar till henne", "vad ska jag köpa för present till Hilda?".....jag kan inte sluta tänka på allt! Jag måste börja skriva ner allt för att inte glömma det!

Idag gick jag upp, åt lunch (klockan var ganska mycket), plockade ihop det jag behövde och åkte till jobbet, om man kan kalla det så. Jag jobbar inte där men det är där chefen jobbar. Pratade med honom om lön och visade/gav han alla bilderna sen förra helgen. Han blev jätte nöjd och sa att försäljningen hade ökat efter att han lagt ut min bild på en produkt! Kul att höra, har ju varit ganska nervös!

Sen drog jag till skolan, skulle boka kamera och blixt utrustning. Var en massa strul. Sen åkte jag och handlade, åkte hem och åt. Sen duschade jag, gjorde mig i ordning (var längesen jag gjorde mig lite extra fin) och sen drog jag till Jonna och Claes (i klassen), på glöggmys. JAg körde så var nykter. Efter det handlade jag och Mattias lite godis och läsk och drog hem till Vickan. Där kollade vi på idol och YAY för att Jay vann!!! :D

Nu är jag hemma. Helt slut, mörbultad!

Dags att äta lite sen göra sig i ordning för sängen. Hörde att jag fick sms alldeles nyss med. Kolla vem det är som vill något!

Kraam och God natt!!

Manus

I förrgår fick vi till uppgift att skriva ett utkast från ett starkminne från ens barndom. Igår fick vi till uppgift att göra om utkastet till ett manus. Igårkväll satt jag och skrev halva och resten idag. Räknade sidorna i mitt A5-block nyss. Det blev 18 sidor :D hihi. Kul att skriva kände jag. Får se hur många sidor det blir nu när jag ska skriva det på datorn.

Kraam från mig och Lumi♥

Inte långt kvar!

Snart är det jullov och jag lääängtar! Vill hem och bara vila nu! Få maten serverad i några dagar, kommer nog inte bli många. det är så typiskt när alla vill ha min mat för den är så god, då måste man ju stå i köket! :D haha.

Snart ska jag kolla på Gladiator, missade den i skolan förra veckan också. Så får bli lite film mys med frallor.

Lumi har varit lite lyckligare idag med. När jag kollade på Gökboet fick han ligga på min mage och han flyttade sig inte i första taget :) Han tyckte om att bli klappad på magen. Min lilla tjockis som på torsdag ska bli kastererad. Att han redan har blivit så stor!

Nu blir det film! Kramelikraam

måste ut och fota snart! bilderna börjar ju "ta slut"! Har inte tagit några vinterbilder än!



Gökboet

Förra veckan när jag var sjuk kollade min klass på Gökboet. Så jag tog och kollade på den idag. Helt okey film, för min smak var den lite långsam, men jag som trodde den skulle sluta som Flykten Från Alkatras så slutade den helt annorlunda! Blev faktiskt riktigt förvånad! :) Den har vunnit 5 oskars så den är inte skit! Ta och se den!


deviantART

Nu har jag tagit tag i mitt deviantart konto igen. Eller ja, jag tog bort mitt gamla och skaffade mig ett nytt. Nu heter jag tusenbitar och ska försöka uppdatera den så fort jag får något nytt som jag är nöjd med! :) Kika gärna in!

tusenbitar på deviantART
(under uppbyggnad)


kommer lite bilder i från i somras också. detta taget i varberg 6 aug i år.

Toopen!

Idag har varit en toopen dag! :D Var bara i skolan från 9-12. Kollade då även på en film, Farväl Falkenberg var det. Några i klassen gillade den inte, men det gjorde jag. Fick fram många minnen! Gav mig en väldigt stark känsla!

Sen fick vi till uppgift att skriva ett utkast om ett eget minne. Så tog ett jätte gulligt från att jag åkte buss själv för första gången ^^

Sen har jag redigerat jobbbilderna och skickade i väg 3 av dom till kunden och han blev hel nöjd! :D Sååå skönt! Var jätte nervös!

Sen har jag varit duktig och lagat ugnsstekt fläskfilé, brysselkål, broccolli, gräddsås och klyftpotatis med en klick svartvinbärsgelé :P nam nam! Och sen diskat efter det och till sist tog jag en promenad :) hihi

Tittade på bilder på lumi när jag precis köpt honom. Fan va han har växt! Kolla vilken korv! ^^ Jag får fjärilar i magen för han är så söt!






NAAAAAAAAAW min äääälskling! ^^


Kärlekens tunga

Såg ett reprisavsnitt av Så Mycket Bättre. Det var Pluras dag och gud va bra musik han och Eldkvarn har gjort. Varför har jag inte lyssnat på dom?!

Här är fyra låtar på Spotify:

Eldkvarn - Kärlekens Tunga

Eldkvarn - Fulla För Kärlekens Skull

Eldkvarn - Huvudet Högt

Plura - Logiskt (version av Petters låt)

Sista låten har varit med i Så mycket bättre men inte det jag såg. Men det är Pluras version av Petters låt Logiskt.

Jätte mysiga!

Njut!


Nisse och Svenne


Gotthard - Lift U Up



Hahaha denna låten är bra! Men det var Nisse och Svennes favoritlåt när vi höll hus där :D hahaha... Sjukt mycket minnen!

Full

Denna dagen har varit minst sagt fullproppad!

Skolan mellan 9-12. Sen bar det av mot Kalmar och vidare tillsammans med Ingela. Jag hade nämligen lovat henne att köra henne för att få hämta sin katt Louis som är en Birma bäbis ^^ Jätte mega söt! Så det blev säkert 4,5h på dit vägen, då åt vi också. Sen tog det nog 3,5h hem. Och nu är jag sviin trött!

Louise hade gest idag med, jag kom precis lagom hem för att den skulle sluta och de skulle dra ut. Hann säga hej och hejdå i prinsip :)
Men jag klagar inte så mycket, jag ska ju jobba i morgon! :P



Nu ska jag goooseligooosa med min pruttkorv Lumi♥ Natti


The MessedUp - Nattpromenad

Här kommer en musikvideo på tre killar i från min skola. De heter The MessedUp och finns på Spotify. Detta är den senaste låten och får jag säga min åsikt så är det den bästa hittills :)



director: Johan Cederholm
cinematographer: Mikael Berglund


Rädd för framtiden

Vad kommer hända? Vad kommer man bli? Hur gammal? Kommer man leva ensam? Kommer man dö ensam?

Alla dessa frågor och ännu fler får mig att bli galen. Folk säger att jag ska leva i nuet och jag försöker men jag lyckas inte så bra. Jag tror på ödet, "det skulle ha hänt". Samtidigt som jag vill veta min framtid så vågar jag inte ta reda på den. Jag försöker skapa den i stället, på sätt och vis. Men är det värt det?
Jag har någorlunda höga tankar om mig själv. Jag vill i alla fall bli "något". Men ändå så är alla "något". Är allt jobb och kämpande värt att stå ut med om man ändå inte når sin dröm karriär? Tänk om jag har valt fel spår? Det är väl vad framtiden får svara på... Men tänk om man gör hundratusen saker i onödan?

Jag går och grubblar och tänker alldeles för mycket men jag kan inte sluta. Så fort jag blir lämnad själv grubblar jag. Det "värsta" är att jag inte bara tänker på mig själv. Att jag ska bry mig om alla andra är ju snällt,  bra också, så slipper jag mina egna problem i bland. Men det är inte så jag vill det ska vara. Klart jag bryr mig på riktigt, men jag skulle vilja bry mig mer om mig själv. Har tagit tag i det mer men vad krävs för jag ska nå det ultimata? Ingen aning!

Framtiden har svar på det mesta, även om det är om ett år, tusen år eller på en annan planet?!


bild ej tagen av mig

RSS 2.0