DANSA MED DEJ



Suttit och letat inspiration till mina modeillustrationer idag. Va lite segt i början men efter lunch gick det lite frammåt.
Snart sticker jag till Jonna som har köpa/sölja kläder kväll. Vissa ska dricka lite men icke ska jag. Bara ta det lugnt och umgås lite.

Kraamisar

LOST MYSELF AGAIN



Efter skolan har jag inte gjort särskilt mycket! Varit på stan en snabbis med Edita och Jonna. De ville till systemet och jag köpte mig ritpapper! Äntligen! Haft lite panik hemma när jag inte haft något ritpapper! :P

Vi 21 tiden gick jag en kort promenad med Vickan. Tusen va längesen det va! Så var mycket trevligt att bara få snacka lite skit!

Modemagasin

10 veckors projektet drog igång igår och idag gick dagen undan igen. Och det är ett modemagasin vi har tänkt att göra. Ska bli oerhört kul! Jag ska få illustera, göra en grafiskprofil och layouta. det är jag och Jonna som är grafiker och sen är Edita, Sanna och Veronica fotografer :) Ska bli så jäkla kul när vi är klara med all research och får sätta igång med produktionen!


Foto från förra veckans skoluppgift. Att lägga ihop två bilder. Tihi. hjälp mig ner här ifrån!

HELGENS SHOPPING


Linnen, örhängen och glasögon från Bik Bok och kjol från H&M :) Älskar alla! ^^

UPP2011








I lördags var jag, som jag skrev i förra inlägget, i Karlskrona och lyssnade på Dima och Emil när de uppträdde. De var jätte duktiga! Sen var det ett tjejband från Karlskrona, Frank Sylvester heter dom. Innan vi åkte spelade ju då Billie The Vision & The Dancers. Gillar deras musik jätte mycket! :) Dom var duktiga på scen också. Hade jätte trevligt!
Jag körde sedan hem Dima, Emil och Alex. Sen drog Jag, Dima och Alex till Tommy och Sara för Sara hade födelsedagsfest. Trevligaste hemmafesten på länge tycker jag faktiskt även om jag var nykter. Jag va så övertrött så va hyper hela tiden!

Billie The Vision & The Dancers


(bilden tagen från tea-kettle records)

Gick och la mig klockan 05.10 och gick upp 08.10. Det är allt jag har sovit i natt så är lite småtrött men inte jätte farligt ändå. Varför jag gick upp var för att jag lovat Dima att skjutsa honom och Emil till Karlskrona där de ska spela ikväll :) Ska bli riktigt kul att höra dom igen.

När vi kom fram till hallen där UPP2011 ska äga rum i Karlskrona höll ett band på att soundchecka. De heter Billie The Vision & The Dancers. Jag tyckte musiken va riktigt mysig! Speciellt när man hör dem live :)


DUST IN THE WIND



I Close My Eyes

Only For A Moment

And The Moment is Gone




SEASIDE


Åkte och fotade lite på sternö idag. Rensade huvudet från skit. Ikväll blir det att bara ta det lugnt. Kanske tar en promenad.

DANCING IN THE MOONLIGHT

Sitter och pillar. Funderar på att se en film innan jag går och lägger mig. Senast klockan 02 sa jag att jag ska nana. Så ja en film kanske?!

FÖR I HELVETE!

NE nu får det vara slut med det negativa. Jag är överkänslig och rent ut sagt barnslig. Det är vår och jag går runt och tänker och tjurar. Fy skäms! Nu är det dags att ge sig själv en smäll på käften och pigga till sig. Jag börjar med att ändra tillbaka på min dygnsrytm! Sen blir det att vara nyttig och motionera! Tjoho. Jag ska ju inte ta och gå upp dom kilorna jag gått ner! Så Wiiiiiiiieeee....I'M SO HAPPY! :D


LÄCKERT! Catrin aka TjockaBärta bakom ratten. Tack Edita för att ha hittat den vackraste vinkeln på mig ;) hahaha.

Puss och Kraam Skum Banan!

BIRDS ARE SINGING IN THE MORNINGLIGHT

Wulöblöschyplö... Mitt liv har varit upp och ner! Man vill göra allt, man försöker och man blir besviken.


NOBODY'S HOME

Varit hemma i några dagar nu. Har inte kommit på något vettigt att skriva här. Troligtvis har jag fixat fyra veckor praktik till hösten, direkt efter sommarlovet.
Har shoppat alldeles för mycket! Det blir lätt så när man drar till knallebygden!
I veckan har vi haft lite fotouppgifter. Så min kära Gums har fått ställa upp som modell lite. Hon ville ha lite bilder på henne också, och vilken tup hon har då när jag har en kamera.


YOU AND ME IN MY CAR

Träffat Erika. Så jävla skönt! Hon förstår mig alltid. tack!

Ställde mig på vågen innan. Lite mer än 4 kilo har bara försvunnit. Borta? Jaha. Där ser man...

SAVE UP ALL YOUR TEARS

Den totala ångesten sköljer över mig. Jag börjar snart skaka.


(tidig morgon utanför mitt fönster)

Smoke a cigarette in the dark



Har varit och fotat lite i studion tillsammans med Edita idag. Denna bilden tog jag på henne när vi tog en paus.

Sometimes is a lie the best thing

Vem är jag? Varför är jag som jag är? Varför gör jag si? Varför gör jag så? Varför tycker jag som jag gör? Varför tänker jag som jag gör? Varför ser jag ut som jag gör? Varför klär jag mig som jag gör? Varför umås jag med vissa? Varför bryr jag mig om vissa? Varför älskar jag vissa? Varför gillar jag vissa färger mer än andra? Varför gillar jag vissa dofter mer än andra? Varför blir jag lugn av rinnande vatten? Varför gillar jag att simma? Varför är jag rädd för vatten? Varför gillar jag att resa? Varför gillar jag att rita? Varför gillar jag masker? Varför gillar jag fåglar? Varför gillar jag nycklar? Varför gillar jag ögon?


Tänkt en massa hela kvällen. Vem jag är, varför jag är som jag är osv. Fått fram en del men mycket vet jag inte.
Om jag inte hade känt någon och inte haft behov av att känna någon hade jag mått bra nu.


the Machinist

Christian Bale spelar huvudrollen i denna film. Han är vacker men till denna filmen svälte han sig själv för att passa i rollen. Den är från 2004 och den får 7 av 10 möjliga.




Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides

Åh :D det va längesen man såg dom filmerna! Jag måste ha ett maraton med dom snart för den 18 maj kommer den fjärde Pirets filmen :D:D:D

Teaser! :P


TAKE A PIC!

Idag började en ny kurs. Gick fort i skolan att få info om uppgiften. Så nu är det bildbehandling som gäller :D Ska bli kul! Har saknat foto ganska mycket! Så i morgon eftermiddag/kväll ska jag och Edita fota i studion :P Sen åker jag hem på onsdag till Mjöbäck och där tar jag mina naturbilder och modellbilder! Vill komma ut lite nu!!! :P

Här kommer en till bild på Erikisen. Sötnötgröt

She's Dangerous


Har suttit och redigerat lite. Blir ganska mycket bättre efter lite fix! Detta är fagra Erika, som stod modell för mig när hon var här i slutet av januari och början av februari. Här är ett litet smakprov. Kraamis

Your Song



Snart drar jag iväg. Börjar bli riktigt trött nu så får skynda mig. Ciao

Karlshamn hälsar Go Morron!

Åh sooolen lyser här i Karlshamn! Jag är lycklig!





Jag drack Coca Cola i natt vid tre tiden, det var inte bra! Jag fick extremt socker rus och kunde inte somna! Låg och försökte somna till klockan 07.00 sen dess har jag varit uppe, fotat och gosat med min katt Lumi ♥

Drömmer om våren

Kom nyss in ifrån en nattpromenad med Edita. Va riktigt skönt med friskluft men fy faaarao va kaallt! Burr! Blåset för fulla muggar här nere. Men tack och lov, snön som kom igår har smält under dagen! Nu vill jag ha våååååår!!!...



(bilderna tog jag 27 april -09. Saknar doggisarna!)

Jag är stor och stark som en björn...

...nje, men lika trött som en björn på vintern. Kom ju på att man kanske ska ha lite ljud med i sin lilla film och provar nu att lägga in lite.

Vaknade kl 15.37 idag :/ ooooj! Satt uppe läänge och pluggade igår så inte så konstigt! Men det lustigaste är ju att jag tror att klockan är sex nu typ :P Blir nog en ganska sen kväll idag igen. Aja, får ändra tillbaka på dygnet till helgen!

Nu måste jag fortsätta med ljudet :P Byyye!


Walking In My Sleep

Sitter nu och pluggar. Till min motion graphics uppgift jag pillar med har jag gjort denna illustration. Som man kanske ser är det en Converse doja. Jag ska ta och köpa ett par nya snart! Jag använder mina så väl så jag sliter ut dom! Men jag ska självklart inte slänga dom! Slitna och håliga Converse är vockert! :D


Ska jag göra nånting, ska det vara nånting nice!

Just för tillfället känner jag så här. Men ska försöka göra klart min motion graphics uppgift idag. Så kan jag vara ledig i morgon, eller småpilla på uppgiften lite mer. Kraaam


International Woman's Day



Internationella kvinnodagen idag och det är knallblå himmel i karlshamn! :) Helt underbart! Hur ska jag fira?! Jo, sitta inne hela dagen och plugga. Men humöret är ändå ganska uppe eftersom det är SOOOOL! :D

Little Lovin'



Åkte ner till skolan för att möta upp Edita. Vi gick in till stan och köpte var sin skönhet. Detta är min ♥ Mhmmm...

All the Wild Horses



Min lilla giiis! ♥ Jag tycker han är jätte vacker!

SPLIT


lekte lite med nagellack igår. valde ut två färger som matchade mitt halsband och så här blev det.

Inside Outside Uglyside


Fick fjant-ryck efter duschen. Jag gillar själv inte när man har kameran med i bild men lyckades inte ta några bra då den inte var med haha.
Jag är absolut ingen modell men ibland kan det vara kul att ta lite fjortisbilder på sig själv! Nu är det dags för kläderna att dras på! Hej hopp gummi snopp!

Illustrera en saga

Ska alldeles strax börja jobba. Ska illustrera bilder till en saga som handlar om en björn. Kommer nog gå bra, gillar att illustrera djur! :P Djur är ju så söta :)


Älska H&M

Förr gillade jag inte h&m alls, nu älskar jag dem typ. De har så fina grejer nu. och blev bara tvungen att smita inom idag när jag ändå hade ärende på stan. Köpte mig en sjal, ett par vantar och ett halsband som jag har funderat att köpa i flera veckor! De är en del jag känner som har sagt att de tycker halsbandet är jätte fult, men jag gillar det! Ful snyggt typ.



Vanessa



Kollar på Big Brother. Fy fan va barnsligt! men ändå vill jag kolla. Heja Vanessa!

Känns som fötterna har picknick i skogen

Solen skymtar fram lite grann idag! Skönt! Ska fixa en mysig skiva till bilen, sen kanske jag tar en runda med den. Jag vill komma bort här ifrån lite just nu. Tänka, eller kanske inte tänka alls. Ibland blir jag trött på mitt huvud, men när det väl går över mår jag underbart! Känns som att våren är påväg nu! Det är inte mycket snö kvar nu och det är ju redan mars. Välkommen vår, välkommen!

127 timmar

MKT bra film! Lite i stuk med In To The Wild. 9 av 10 får den av mig :) James Franco är en fin kille!




Brainfreeze

Både bokstavligen och idé-mässigt har jag brainfreeze! Är stendöd i huvudet och sitter och dricker en iskall smootie! Första tvätten är i maskinen och snart sätter jag igång med skolarbetet.

Var innan och handlade med Edita och Louise. Var riktigt sugen på vanlig alkholfri cider, så köpte herrljungas jubileums päroncider med smak av ROS! :P Den var lite udda. Smakade den där typiska lukten av ros, men ganska milt. Ett glas var lagom för att tycka den var god.



Allt ur fokus

Idéer, idéer, idéer! Hälsade på Edita och Rebecca på stärnö innan för att finna lite inspiration. Har en idé än så länge men får se vad det blir av den!



Dagens teckning

Börjar bli riktigt rostig i min skisshand!


Så skönt att hamna i sin egna bubbla! glömma verkligheten och bara skissa lite!

RSS 2.0