Om sanningen ska fram



Blogga har jag haft gott om tid till nu när jag har lov men har inte orkat! Min hjärna har inte behövt jobba mycket den senaste månaden. Det har blivit en jävla massa festande och jag tror jag har brännt ett antal hjärnceller! Men trevligt och värt va det! Idag tvättar jag och senare ska jag, Edita och Louise dra och handla mat inför midsommar. Förra årets midsommar känns som igår då jag följde med Natalie till Göteborgs skärgård. En av de bästa midsomrar jag haft men i år ska den bli minst lika bra! Vi blir ett härligt gäng som drar till Karlskrona i en stuga jätte nära havet. Ser mycket fram mot detta! Jag och Edita ska sova i hennes bil :) Läängtar!

Ooooohlala jag vill ha dej!





I fredags gick jag och hämtade min nya mobil :D en vit iPhone 4 :D Jätte fin! Bilderna är tagna med den men jag har inte redigerat dem alls. Jag blev tvungen att omforma datorn för att jag skulle få iTunes skulle fungera och därför har jag inte hunnit fixa Photoshop än.
På bilderna är jag och mamma på klipporna på Stärnö. Så jävla skönt och vackert det var! Helt underbart! Vi fick besök av sötaste fågelungarna och deras mamma. De simmade för glatta livet för att hinna med sin morsa ^^ puttinutt!

Idag är det Sveriges nationaldag och det ska firas! Jag, Dima, Alex, Edita och Jens ska åka till Sternö i kväll och grilla :D Jätte mysigt! Jag ville inte bara sitta inne på en så speciell dag så jag bestämde att vi skulle mysa till det lite :) Vattenpipan ska också få hänga med så klart! Åh längtar till i kväll! Nu ska jag åka och handla ^^ Ha en trevlig nationaldag! Pussar!

RSS 2.0