Lagerhaus

Idag åkte jag ganska tidigt till Fritsla för att besöka min kära kusin Annie. Det första jag gjorde var att köpa massa frukt och bär och var sin fralla och när jag kom fram åt vi fruktsallad och fralla til frukost :P Nam nam nam!
Sen åkte vi direkt till Borås (gillar den staden mer och mer!), först till lägenheten Annies kompis bor i och sedan stan. Fick köpt leggins, en dekosationsmask (så jääävla snygg!!!), armband och jag fick ÄNTLIGEN besöka LAGERHAUS!!! :D Jag hade glömt bort att det fanns i Borås! Jag blev helt överlycklig! Hittade massor av fina grejer! :D Dit kommer jag åka minst en gång till innan jag drar mig ner till Karlshamn


Det var jätte trevligt att träffa Annie igen efter så lång tid, även om Annie va smått bakis och båda var väldigt trötta! :P Och jag ska kolla upp bio tider för Eclipse på tisdag i Borås för då ska vi försöka träffas igen :D kul kul kul!

Annars har det varit en helt okey dag, förutom att folk har velat köra långsamt idag. Bmw (töntar) som kör i 50 på 70 väg?! Jag försöker följa Ronny och Ragges stil och ligga i 90 på 50 väg :) Fast inte i en Forrd :D Haha...(skrattar åt mitt egna dåliga skämt)

Nu ska jag läsa klart minst det kapitlet jag har börjat på i sista Twilight boken och kanske läsa ut den idag. Har inte alls många sidor kvar nu! Sen blir det nog lite film innan jag går och lägger mig TIDIGT idag :D

Kraaam


How To Marry A Millionaire

Det är nog dags för mig att se den filmen! Bara sett en film med Marilyn Monroe! Kommer inte ihåg namnet men så jävla rolig! :) Sen är det väl alldrig fel att lära sig hur jag får miljonärer efter mig. Jag vet redan regel nummer ett: Bli en skönhet! Nu har det varit sommar och har verkligen legat på LATSIDAN!!! Nu är det skärpning! Ska fan tvinga med Gumms till gymmet senare. Mina små muskler behöver användas, jag får ju ryck i hela kroppen ibland, speciellt när jag fått i mig för mycket socker! Och va fan, jag gillar ju att träna, vad har varit mitt problem?! -.-' Suck!



Jaja, har varit en lite småtuff dag på jobbet. Började kvart i sju och hann inte göra några mackor för jag försov mig i typ 10 min. Så åt bara en skiva vatten melon och ett plommon innan jag kom hem och åt lite mat då jag slutade klockan 14.00. Så har inte varit på topp idag.

När jag kommer hem är Mommo, Moffa, Urpo (morbror), Anita och Philip på besök. Va kul att träffa dom! Va ett bra tag sedan nu! :) Så jäkla tråkigt bara att jag inte får vara med och fira Urpos 50 års kalas, är samma vecka som jag börjar skolan. Men jag får träffa dom på mitt kalas och så får jag åka till Borås någon dag! :)

Fixat en ny header nu. Duger väl sålänge...

Ne nu får jag ta och hitta på något! Vill ha frukt! Får kolla om vi har! Jag gillar Lumi, Lumi gillar mig. Mumford and Sons är bra! Nu går jag! Kraam.


TB

Jag är precis hemkommen ifrån jobbet och är vrål hungrig! Men Gubbs har beställt pizza idag faktiskt. Tack och lov för det! 'sov inget vidare inatt, hann inte äta frukost och har huvudverk. Men lite extra glad är jag idag ändå. För det första fick jag en kram på jobbet idag utav en gubbe som jag träffade för första gången idag, för det andra så har jag ju en mysig Lumi att komma hem till! :)

Nu väntar jag på mat och sen blir det sudoku, promenad och True Blood resten av dagen (+ lite mys och bus)



Kraam


Rock 'n' Roll

Igår kom Erika hit och kollade på min bäbis :) Då menar jag såklart Lumi :D Sen frågar hon om jag vill med till Mandy´s Diner i Älvsered och självklart tackar man inte nej till det! :) Speciellt inte med så fina minnen som jag och Erika har där ifrån ;) Och våran "bekanta" sen förra året dök upp igen, med sin "glada" tjej :D hahahhaa...









Corona är gott :)




Ja om ni inte hört om Mandy´s Diner i Älvsered så är det synd om er. Har ni hört om det, åk dit! Har ni varit där, ja då har ni ju haft en skön stund med go musik, go mat och det bästa, varit på ett mycket fint ställe! :D (blev lite reklam där)




Idag blir det bara kel med plutt lurven :D Samt mommo och moffa kommer i eftermiddag :)

Kraaaam frän Cattis och Lumi :)


Lumi

Efter ett litet tag nu har hänt en del. Jag har jobbat ganska mycket, varit i Karlshamn och Varberg.

Jobbet går fint! En tant sa i torsdags att jag var hennes favorit :D det känns skönt att dom uppskattar en och att man förmodligen gör sitt jobb :) Det är hon som har gett mig mitt smeknamn Cattis :P hihi. Rar gammal tant!

Jag och Gubbs åkte i torsdags ner till KArlshamn efter att jag slutade jobbet. Men på nervägen tog vi vägen förbi Ullared och där, på Net on net köpte jag en Canon 550D :D Den funkar bra och även om det är en amatör kamera är jag nöjd. Den är bättre än min gamla och det är ju faktiskt så att det är fotografen som ska göra det största jobbet och inte kameran :)
Vidare på väg mot Ätran, Fegen, Smålandsstenar så hinner jag självklart att somna :) Så jäkla gött det va! Vaknade när vi var i Värnamo.
När vi kom fram packade vi upp allt vi skulle ha med oss upp i lägenheten och pappa tog en öl och jag åt lite godis. Sen gick vi ner till stan och måste säga att jag aldrig sett så mycket folk i Karlshamn :) Va fullt! Och så stor Östersjö festivalen var! :) Jätte stort tivoli och live band överallt. Stånd som sålde krimskrams, kläder, godis, hattar...ALLT! :D Jag hittade grymt fina cowboy hattar men fan ta mitt huvud som är så stort! I alla fall, jag träffade Vickan och hennes kompis Rebecka, drack öl med Gubbs och så gick vi runt och strosade. Jätte mysigt! Måste planera att åka ner ett gäng dit nästa sommar!
Innan vi åkte hem tog jag och Gubbs en fika till ett live band, såg Molly Sandén på stora scenen (kände inte igen henne) eller ja, jag vet knappt hur människan ser ut. Min kommentar till den "främmande" tjejen var: "Va duktig hon är". Haha. Sen såg vi även TT Grace :) 60 tals band med 5 killar. Garrr :P Haha.







Sen åkte vi hem eelr ja mot Varberg för att hämta Lumi :) Som är den vackraste, sötaste och mest underbara varelse :D Min ängel, min ögonsten! ^^ LUMI



min Min MIN!

Nu ska gosa med min Parvel ^^ Senare kommer Erika :) Kraaaaam





Bongola bongola

Hejsan igen!

Har inte orkat sitta här och skriva. Har massor annat att göra. Är ju blandannat minimamma nu när mamma är i Finland :P Är inte alltid så kul att ta hand om vuxna människor som kan ta hand om sig själva utan minsta problem -.-'

Ja det har hänt en del sen sist!

Varit på Lisse :) Varit på släktkalas i Lysekil :) Samma dag som kalaset kollade jag på tisetatt ^^ Han är min på fredag.
Jag har jobbat massor eller ja "massor", beror vem man jämför med :) Men det är kul :) Tanterna är ju så söta! :)

På torsdag blir det Karlshamn med Gubbs, Vägga käk och fredag till Vbg :D

Vet inte vad jag ska skriva, hoppar ju fram och tillbaka! Aja här kommer lite bilder på allt möjligt :D




Älvseredsfestivalen :) Erika gillar finskt öl. TUMMEN UPP!



På Mandy's Diner i Älvsered. Svalkade oss med lite dricka :P Söta Erika gillar Lime :) Tummen upp!



Så Vockert!



Dagen innan Lisse lekte jag och Hildus med 3D glasögon -.-'



Lisse :D



Gräslig men kul!



Gulligt :D



Spårvagn!!! :D



Sååå :D Då har ni fått se lite...

Kjaam!




Allvarligt talat

Såå mys! Har haft en riktigt mysig kväll med la famila :D Åt grillat, pommes, tsatsiki (gjorde själv) och grekisk sallad. MUMS! :P Tog kort men kameran dog, så den är på laddning.

Har lyssnat på Creedence hela dagen :D så jäkla skönt! Plockat blommor och ritat/skissat idag. Har inte gjort så mycket mer. Eller jo. Jag och pappa har haft mer kamera snack och det blir nog en Canon 550D. Har varit snack om den eller 7D:n men blir nog 550:n. Så kan jag köpa fler extra delar till :P typ macro objektiv, stativ, blixt med mera. Får se hur det blir. Jag har ju inte alla pengar i världen! Men fan va jag kommer fota! :D Vill ha NU! :D



DREGGEL! :D Fast ska nog köpa ett 55-135 objektiv ist :D iiiiiiiih :D snart Snart SNART! ^^


Nu: film med Gumms!

Imorgon: Till Svenljunga med Gubbs, Packning och sen GÖTEBORG! Jag kommer nog bo ett tag i Gbg har jag magkänsla av, någon gång i mitt liv.

Jaja, nyp i stjärten. Nu blire film :D


Awesome....eeh..eller...nja....?!

Nu är jag tillbaka igen. varför? svar: Det regnar... :)

Jag sitter och pillar med mina nya grejer till datorn. Var ju i Göteborg, Frölunda, igår och grattade farfar på 85 årsdagen men innan vi åkte till honom gick jag och pappa på frölunda torg :D Där fick jag köpt linne och tröja/jacka på Gina Tricot och en tunika på Indiska :) Blir jag rik, vilket jag planerat, kommer jag bli köp galen!!! Så jävla sugen på att köpa allt :D SKOOOR i määängder och kläder :D iiiiih....



Linnet från Gina Tricot. Gillar mycket!




Ja sen åkte vi till Burger King och åt, sen blev det lite in på Siba med. Köpte en extern hårddisk och en, ja vad fan heter det, fler usb utgångar. haha :D Ni fattar!

Sen blidde det Farfar :D Så kul att se honom, var ju så länge sen! Vi köpte en Orkidé till honom ^^ och både pappa och farfars favorit: Budapest tårta :D Min faster Eva var där också.


Och nu är det torsdag. Och imorgooon: Göteborg igen :D :D :D och på Lördag: LISEBERG! :D :D :D Tjooohooo... så jävla kul ska det bli. Var två år sen nu! Och ja, jag åker allt! eller?! Hum....?! Jag tror det. Eller ja, vi brukar skippa att åka kanin resan. hahaha. Men en heliumballong (med hål i) och farfarsbilar är jävligt kul! :D





(hihi ^^, fråga inte vad det är jag har på mig!!!!)

Ne nu får jag fan ta ock göra något vettigt änna ;D

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!


Håll käften och ge mig min frukost!

Ja jag sitter knappt här längre, inte nu under sommaren då jag är ute, umgås med mina kompisar eller jobbar inom hemtjänsten. Och ja, hemtjänsten är ett riktigt gött jobb, ibland kan man få tvätta nertill men va fan, det finns tvål och vatten (även handsprit). Har träffat massa trevliga människor och många gillar jag verkligen! Så rara och så mysiga att prata med. De berättar hur det va i trakten under deras ungdom med mera. Skönt att känna att folk uppskattar en!

Ja jag kom nyss hem från jobbet, 21.30 slutade jag idag. Åt och har ganska dåligt humör. Nu sitter jag här en liten snabbis. sen ska ja g kolla på the Fountain. Mattias gillar ju den så får väl ta och se den. Gillar soundtracket.

Ja vad har jag gjort mer?! Varit på gekås en jävla massa gånger! Varit med Hilda en del sen så va vi ju på älvseredsfestivalen i helgen och avslutade kvällen i Överlida, jag körde så ingen öl för min del men Erika bjöd allt på sig själv :D

Imorgn blir det Göteborg på schemat. Farfar fyller år så ska åka och hälsa på honom. Och jaaa, jag vill till Göteborg!! Blir kanske lite titt på kamera imorron också :D

Nu är jag ledig resten av veckan, AS GÖTT! Så blir nog att hälsa på kussen Annie och till helgen blir det förhoppningsvis Lisse :D :D :D Jippie!!! Jag Hilda och Erika, kanske någon mer :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer. Har faktiskt skafat mig ett litet liv nu. hihi. Naaaaaatti!



Mitt brickmönster som jag gjorde i gymnasiet :) inte helt nöjd men tött ^^



RSS 2.0