bättre sent än aldrig




Här kommer bilderna på mig hur jag sett ut idag. Testade mina nya hårprodukter. Volympulvret vet jag inte om jag ska tipsa om. Kändes bara klibbigt i hårbottnen och kan inte påstå att det gav jätte mycket volym. Oljan för topparna gillar jag mer. Känns skönt att lägga i den i håret och den luktar gott. Håret ser glansigare ut, inte så frissigt.

Igår kollade jag på Top Model Sverige och där fick de tips hur de ska lägga snyggaste sotningen. Det är alltså det jag har försökt ge mig på idag. Tycker ändå att det blev helt okey.

VICTORY

Ikväll vann jag på Harrys Musicquiz igen! Kul kul kul! Fast nu var jag med i ett annat lag som bestod av mig, Sanna, Linn, Lisadora, Anton och någon mer kille från skolan som jag tyvärr inte kan namnet på. Nästa vecka blir det nog igen!


pluggish



Jag har precis läst klart de delar ur en bok som jag och Edita ska ha med i vårt examensarbete. Nu börjar det kännas som att jag har lite mer koll och det känns lite roligare.

Är bara en sak som jag nu måste ta itu med nu. Något som gör mig arg, ledsen och besviken. Tar inte upp det här.

nya hårprodukter



Dessa är de senaste hårprodukterna jag har inhandlat. GLISS - Daily Oil Elixir och taft - Instant Volume Powder. Jag är grymt sugen på att styla mitt hår och göra mig as snygg men det blir inte idag. I morgon blir det Harrys music quiz igen och vem vet, jag kanske stylar håret i morgon i stället!

at last



Gudinna va skönt! Nu är jag uppmjukad. Men jag ska dit igen ganska snart. Hon ville inte massera för hårt på mig eftersom det va så länge sedan jag blev masserad och hon när hon masserade sa hon att jag hade en hel del knoter. Hon sa att jag är för ung för att ha så här ont som jag har just nu. Men nu har jag fått några övningar jag ska göra och börja tänka på min hållning.

Massage

Nu är det massage som står på schemat. Ska bli riktigt jävla skönt!


OLD FRIEND







I helgen har min underbara gamla vän Hilda varit på besök. Vi har haft det jätte roligt och vi har pratat om allt mellan himmel och jord!
I fredags åt vi pizza och sen blev det att svänga sina lurviga på Sliver. Lördagen bestod av shopping i Karlskrona och biljardspel på Compagniet på kvällen. I söndags, innan Hilda åkte hem, åkte vi och köpte fika och sedan satt vi utanför min skola och njöt av solen! Till sist tog vi en kort runda längs strandpromenaden. Har varit jätte härligt att ha Hilda här! Hoppas att det blir någon mer gång!!

time to relax



Idag har jag varit hemma för att min nacke har gjort fruktansvärt ont. I natt fick jag inte sovit mycket för att jag var så spänd. Under dagen har jag försökt att nå olika massörer och nu har jag äntligen bokat en massagetid tisdag nästa vecka. Är fan på tiden att jag blir uppmjukad nu.

Igår var vi samma lag som förra veckan när vi var på harrys music quiz, men tyvärr vann vi inte igår. Trevligt var det ändå!

Nu ligger jag efter med plugget för att jag inte orkat göra något tidigare idag. Jag är helt slut i både huvud och kropp men måste ta och läsa idag ändå. Jag tröstar mig med cola och choklad. Det är så jävla gott! Så nu blir det att fortsätta läsandet. Ciao ciao



people are strange



Så här ser jag ut i kväll. Snart kommer Louise och Mange hem till mig och Edita. I kväll ska vi vinna på Harrys igen!

crazy

Jag har blivit jätte förtjust i ringar. Har väl varit det ett tag. Det är en underbar accessoar och gör händerna så vackra! Jag har gått över till att gilla guld mer just nu men de silvriga ringarna jag har tycker jag passar väldigt bra om man klär sig i svartvitt. Så de glömmer jag inte bort.



HARRY IS YOUR ONLY FRIEND



I några veckor nu har vi varit med och tävlat på Music Quizet på Harrys och förra veckan bestod mitt lag av (fr.v.) Edita, Louise, jag, Måns och Mange. För första gången vann vi och vi kom på delat andra plats! Känns grymt! I kväll ska vi ge oss på det igen! Hoppas på samma lag plus att Alex är sugen på att följa med denna gången. Hoppas vi vinner igen!

MY COOL



Idag fick jag hem min efterlängtade adidaskeps. Så jävla nöjd! Jag har länge, ända sedan högstadiet, velat klä mig lite som en hiphoppare men har inte vågat eller vetat var jag ska köpa prylarna. Ända sedan jag fick provat Alexs NYkeps så har jag velat ha en egen och denna blev det. Sån jävla tur också för den va på rea på junkyard.com. Kommer matcha min adidasväska FETT NICE!

Fettisdagen

Idag har jag ätit semla och det var gott...


man hittar mera fel och börjar sjunka som i kvicksand



Har haft redovisning idag. Var ganska nervös. Men Louise var nervösare. Hihi. Tror det gick bra i alla fall. Det verkade som att jag blev godkänd. Dags att lägga upp mina senaste illustrationer på hemsidan! Kommer inom kort!

STOREBROR

Igår kväll började Big Brother 2012. Jag och Edita kollade på avsnitten idag eftersom vi inte orkade vara vakna så länge igår. Får se om jag tycker det är lika intressant i år. Utav det jag har sett av gårdagens avsnitt så kommer det nog bli en galen säsong! Många personer som har stora egon och vill ta plats och speciellt en person som verkligen vill ha sitt sagt. Deremot vet jag inte om jag ska tipsa om att kolla på detta program. Egentligen är det ett extremt värdelöst program och kan vara beroende framkallande men ändå så är det ganska kul. Galna personer, fest, alkohol osv. Ni bestämmer själva om ni vill se på det! Jag kommer till en början göra det i alla fall.


It's All About You!

Sitter nu och lägger ihop det sista till min redovisning som jag ska ha imon. Inte mycket kvar innan jag bara ska öva in allt.


Wärsta wiben

Idag är det underbart väder i Karlshamn! Jag och Edita pluggar på skolan. Ska läsa, läsa och läsa idag. Men när vi tar rast går vi allt ut i solskenet och då åker solbrillorna på!


svenk reggae på listan

Efter att Gumms och Maria åkte hem satte jag mig och letade upp och lyssnade på svensk reggae. Allt ifrån Kapten Röd, Stures Dansorkester, Governor Andy, Labyrint, General Knas m.fl. Här kommer några bra låtar!







WHERE THE WILD THINGS ARE



Jag och Alex såg den här filmen ihop för en vecka sedan. Helt underbar film! Jag känner igen mig själv så otroligt mycket i den så jag nästan blir mörkrädd. Enligt mig är det en "se själv" - film och den får 9/10 av mig. En av de bästa filmerna jag har sett på länge. Den höga poängen var för att den var mysig och fint gjord, bra musik och den väckte massor av känslor.

slag från hjärtat



I helgen var Gumms och kusin Maria på besök. Mamma fyllde år i går. Så vi gick på stan och tog en fika.

that's just me before we met



Jag som rödtott. Trivs jätte bra i det. Det blonda var lite tråkigt efter ett tag. Nu blir det promenad!

Gillar Instagram!

STRANGE TIMES



Här är en bild på den vackra utsikt jag och Edita har i från vårt projektrum. Har varit knallblå himmel hela dagen! Happy!

Planerna för eftermiddagen och kvällen är att köra hem Louises bord som vi lånade till vår nyårsfest, äta, dansa Zumba med Edita och sedan vet jag inte riktigt. Läsa, spela datorspel eller kolla film känns lockande just nu.

Dagens citat 2.0

"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet" - Anonym

SUGER SKULL

Idag har jag fått mycket gjort känns det som. Simmade med Sara, städade, spelade lite data spel och så kladdade jag lite. Jag blev riktigt sugen på att skissa en tattoo och testade på något nytt.


Blue Sky



Vilken vacker morgon! Jag och Edita har tagit oss till skolan idag igen och vi sitter nu i vårt projektrum. Det är jätte fin utsikt över havet och nu så håller solen på att gå upp. Underbart!
Nu ska vi plugga och planera vårt examensarbete och i kväll blir det maskeradfest hemma hos Lisa och Isadora. Snart trevlig helg på er!

INSPIRATION




Jag behöver INSPIRATION!!!... Är helt död i hela kroppen! Nu behöver jag va på topp för att klara Kandidatarbetet! Kanske ska försöka glömma allt som inte hör till skolan i några månader, tills dess att arbetet är klart. Hum, bra idé!

RSS 2.0