Massor har hänt!

Det har varit gå brevid dagar och sen även midsommar som var hur KANOOON som helst! Helt underbar! Har därför inte skrivit något nytt inlägg :D Jag var i alla fall på en ö i Göteborgs skärgård, knarrholmen över midsommar. Kom hem i söndags. Träffade massa nytt roligt folk! :D



På färgan över till ön. Natalie i blåsten.



Jag och Natalie på dans logen :D Lagom dragna :D



Vädret var helt underbart!





Vill dit nästa år igen! Minnen!


Och ja nu har jag äntligen börjat läsa sita Twilight boken. Nu när jag har tid får jag passa på :D Och snart blir det rajraj! :P

Tjohooo

Fullt upp!

Precis som sommarn ska vara! Man ska ha fullt upp hela tiden. Det är roligast i längden! :D
Jobbade 07-16 idag :D Lär mig massa hela tiden! Nästa vecka börjar jag på riktigt :D hihi lääskigt!

Sen drog jag och Natalie till Systemet och fick inhandlat lite mums :P Nam nam! Kommer bli en mysig fylla imorgon hoppas vi på! Och inte alldeles för varmt! Vill ju inte vara en svettpöl! :D Sen badade vi i Holsljunga och sen blev det en tripp till Gekås...igen :D Mat och blanddryck blidde det :D iiiiih läääängtar! Och en hemlis, det blir inte Varberg. Något ännu finare :D :D :D Kommer ha det bäst!

Nu blir det städ och packning :D Upp tidigt imorgon! Ska åka ca halv 9. Men klart man ska börja i tid! :D

Bye bye och ha en jävligt mysig helg!









Midsommar!


LeftForwardRightTurnForwardLeftBack

Fram och tillbaka har det gällt hela dagen idag. Gjorde äntligen klart min tunnel idag, men får se om den blir godkänd. Är inte särskilt nöjd med den precis :( Men jaja.
Sen blev det att cykla till jobbet. Hoppa in i bilen och fram och tillbaka mellan Mjöbäck och Överlida :) Fick köra alla resor idag också :P hihi. Första gången jag kör Opel, igår va alldra första gången. Annars har jag kört citroën, renault och saab, kanske missade någon. Är för trött för att komma ihåg.
Sen blev det att cykla hem igen och fy fan va hungrig jag va!!! Åt mer än bror! Är hungrig nu igen fast det bara va två timmar sen jag kom hem från jobbet och åt! :O Sjukt va man äter när man håller igång hela dagen :D

Nu på kvällen har jag pratat lite med Natalie som hade det trevligt för sig själv :D och sen med Vickisen :D Shit va längesen vi pratades vid! :P Men vi kommer nog ses när jag drar ner till Karlshamn på söndag :D kul kul!

Midsommarn är räddad! Tack Natalie!







Naaaatti!


Första gåbrevid dagen

Gick upp 06.10 i morse! Så tidigt har jag inte gått upp på länge! Men så grymt vackert med solen in i rummet och daggen på gräset som glittrade. Och ja, jag tog bilen ^^ Körde racing för jag glömde mina papper :O -.-' Men det gick fort :D Inte riktigt mitt rekord men fort gick det :D hihi (A)
Jag tycker själv att jag klarade dagen bra ändå, även om jag inte gjorde särskilt mycket :D haha. Men ändå :)

Nu är jag precis hemkommen från Gekås :D Igen :D haha. Så jävla kul att vara där ^^ (nörd)
Blev bara tvungen att köpa ett par bra arbetar byxor så åkte dit. Haha, och jag köpte mina första foppatofflor XD De är så fruktansvärt fula (mörkblå) men de är bra att ha i detta jobbet märkte jag idag! Så till imorgon: Foppatofflor, strumpor och inget nagellack! :D och mina nya byxer såklart :D

Vad fick jag köpt mer?
Två halsband med söta nycklar, bikini (tänk inte tanken -.-'), rosa spetsstrumpor ^^, låga strumpor, NY BH! (Aaaaaah!) och JA sista Twilight boken :D Har ju inte läst den än så nu äntligen. Men jag kommer må piss efter jag läst den!






Och nu: Cyklaaaa! :D Min nya cykel, PEAK :P Fast snyggare än den ^

Sen kanske ett dopp med Sparris :D Byyyyeee!


Trallala

Ja idag har varit en helt okey Söndag :) Kollade på Merlin hos Natalie i flera timmar och sedan cyklade jag och pappa till Överlida för att se hur lång tid det skulle ta för mig att cykla till jobbet :D Men har varit grymt trött hela dagen! Somnade i minst en timma från att jag kom hem från Natalie och till att Gubbs väckte mig :D Haha. Han som trodde vi skulle cykla så ligger jag och sover :P hihi.

Nu på kvällen har jag pratat ännu mer med Natalie, fast i tele. Va riktigt mys. Hon får ta min skit just nu...igen ^^ Hon är så rar! Och vi snackade om Midsommar och självklart blir det snack om dricka :D Och tyvätt, jag sviker er mina vänner men denna midsommarn blir det inget ölhävande för min del :/ Jag har druckit öl så mycket nu det sista så det blir cider heeela dagen :D NAAAAM!



Bland annat den här :) Smaskens fillibajs!




Men nu kommer det roliga. Imorgon börjar jobbet, eller ja, jag ska gå brevid och lära mig jobbet i morgon. Så fast jag kommer i säng sent så ska jag vara riktigt allert imorgon. Det första jag ska göra när jag går upp är att ta en iskall dusch så jag vaknar :D Jag kommer vara så jävla trött eftersom jag börjar 06.45 :) Så mysigt. Fast blir nog inte att jag cyklar imorgon, även om det hade piggat upp mig :)

Men nu blir det sängen och lite Sidney Sheldon :D Natttttti!


Dikt en regnig dag

Jag vaknar ensam idag igen.
Det ända jag hör är mig själv och regnet som faller utanför.
Jag vill ligga kvar, jag vill inte gå upp och veta att jag är ensam igen.
Hur mycket är klockan?
Alldeles för mycket!
Vad spelar det för roll när jag ändå är utan Dig?
Tid och mat betyder inget för mig längre.
Sömnen blir allt sämre och betyder snart inget längre.
Det ända jag behöver, suktar efter och betyder något är Du.
Vem är Du?
Ingen Aning!
Jag går ut.
Regnet faller över min kropp och kyler mig.
Jag fryser.
Folk säger att det luktar friskt och gott när det regnar.
Men inget luktar friskt och gott utan Dig.
Jag fryser.
Du skulle vara här och värma mig men var är Du?
Det ända jag hör är mig själv och regnet som faller.
Klockan tickar.
När kommer Du?
Jag står här ute i regnet, fryser och väntar på Dig.
Det ända jag hör är mig själv och regnet som faller.
Jag är genomblöt, när ska det börja lukta friskt och gott?
Buller!
Nu börjar det åska.
Folk säger att åskan bullrar.
Men inget bullrar utan Dig.
Jag står kvar i regnet och åskan.
Jag fryser.
PANG!
Jag står inte längre i regnet.
Jag står inte längre i åskan.
Jag hör inte längre mig själv och regnet som faller.
Jag fryser inte längre.
Är Du här?
Nej.
Jag fick aldrig träffat Dig.
Du fick aldrig träffat mig.
Det fick blixten.
Jag är ensam igen.



Jag tror inte på sagor längre

Jag kommer aldrig vara tillräcklig.

Tudilu

Idag blir det 20års kalas/grillning :D Det är Johanna som fyller år snart så hon ska ha kalas :D Bajs att min kamera är kaputt så jag inte kan ta bilder :( eller ja, bra bilder. Gillar inte min gamla vanliga skruttiga kamera :(
Ne nu får jag vara positiv :D Det ska bli kul kul kul att träffa dom små liven igen :D Synd att Anna inte kunde komma, men det får bli ett senare tillfälle :D
Det va sist i julas jag träffade Johanna och Emma :O shit va tiden går FORT! Gud va jag tjatar om det men stämmer juh :D

Är svintrött men får väl ta och lyfta på fetarslet och ta och duscha! Ska hämta Josse i Kinna så måste åka lite tidigare :) ska bli kul kul kul :D

Det är det mest underbara väder idag! STOR SOL! :D Perfekt!



Lilla söta rara Emma ^^



Porriga sofia, våran sångfågel :)



Nr 1 Anna (som inte kunde komma) 2 Sofia och 4 Josse som jag ska hämta :)



Snyggt jobbat tjejer :D Ja kanske ska förklara att detta är bilder från förra året några dagar innan studenten då vi samlades alla i klassen för sista gången innan just studenten :D Hade grymt mysigt!

Sen är det ju en bild på Johanna jag ska hitta och jaa... eh... Hon blir alltid lika bra på kort...



Haha kan man förstöra kortet mer XD Men här är i alla fall Födelsedagsbarnet Johanna :D Haha Utfrätt och fin :D

Ja det kommer bli en lika mys dag idag! :D

Bye!


Söndag

Nu är det tre månader minus en dag till jag fyller tjugo. Känns...hum, vet inte. Vill inte förvänta mig något speciellt och sen bli besviken. Men det kommer bli så skönt när man kan handla på systemet själv :)

I morse vaknade jag upp med en sån jävla ond hals. Och huvudvärk som vanligt! Men jag ville ändå sova vidare för jag hade en så skön dröm, handlade om djävulen :D Haft många drömmar nu det sista. Ganska kul :) synd att jag inte skriver ner dom! Får börja göra det. Men ja, jag har blivit förkyld, orkar verkligen inte med någonting! Till och med jobbigt att gå upp ur sängen :/ Så har knappt gjort något alls idag. Bara spelat kortspel på datorn, hjärter bland annat :) sen blev det lite sudoku och film tittande :)
På tisdag blir det lite "skola" igen. Ska lära mig lyftteknik i Svenljunga. Sen blir det gå brevid 21-24 juli och sen tillslut börjar jag jobba 28:e :D spännande! Är lite närvös redan, men inte överdrivet. Varför ska man vara det i onödan :)

Men aaah, nu blir det sängen!

(Nu får det ta och komma några snyggingar i min egen ålder och max 5 år + För jag ser bara 30+are som är heta och då menar jag NAM NAM DREGGEL HETA! Fast alla är ju upptagna och har barn -.-' pust! Så det kommer sluta med att jag hittar en man 35-40+ som nyss skilt sig snart XD Nä usch nu blir jag rädd för mig själv :O Ne nu får jag sova... suck!)



christian bale född -74 (nam) fast för gammal



Asså född -68 :O Några år yngre än mamma bara! Men grrr... Så ska gubbar se ut.

nu har jag skämt ut mig tillräckligt. och hur gammal sa jag att jag skulle bli...eh...14?


Dagens


DAGENS VILL HA: Pengar!
DAGENS KLÄDSEL: Jeansleggins, linne, t-shirt, skjorta/blus, jeansjacka, lila strumpor med elefanter på ^^ och blåa Vans som jag fick av min kära moster Laila igår :D
DAGENS SMINK: Bara maskara faktiskt :P
DAGENS FRISYR: Mittbena och luggen flätad i två flätor som hålls fast av knuten mitt på huvudet.
DAGENS HÄNDELSE: Gekås :D
DAGENS LÅT: Hot n Cold av Katy Perry för den spelades i bilen när jag och bror åkte bil.
DAGENS PLANER: Ta det så lugnt jag bara kan och vara med Natalie :)
DAGENS SAKNAD: Samma som sist: Karlshamn och Mumin
DAGENS DUMMASTE: Ulf, han kan inte acceptera att jag har grymt ögonmått utan kallar det "tur" -.-'
DAGENS SJUKA: Köpte en jeansjacka för 169 kr :O sjukt billigt :D
DAGENS DROG: Läsk :D
DAGENS ROLIGASTE: Unni :D Hon är så rolig :D är gammel men är som en valp ändå :D min bääsing!
DAGENS FAVORIT: Hihi Unni och Saaben
DAGENS KÖP: Jeansjackan :D
DAGENS GODIS: Choklad NAAAM!
DAGENS HUMÖR: Glad, enligt bror "flamsig" -.-'
DAGENS ORD: Iiiiiih...

Gekås

Min bror bad mig igår att ställa min klocka på nio så jag kunde väcka honom om han försovit sig. Han skulle till Ullared på arbetsintervju. Några minuter innan han skulle åka bestämde jag mig för att åka med. Så vi åkte till Gekås och jag hade en timma på mig att shoppa lite smått och gott :D Blev en sommarjeansjacka, parfym, lite fredagsgodis och läsk, ett linne i ljus gammalrosa ^^ sen lite shampoo, påsar och tandkräm till Gumms :)
Och ja, min bror fick jobbet på Gekås :D Grattis bror!


Denna parfymen blev det Midnight Fantasy by Britney Spears EdP 30 ml. Billig och helt okey doft. blev bara tvungen att köpa någon för alla mina andra har tagit slut! Så har jag inte världens största plånbok nu heller så då fick det bli denna :) När jag väl får min först lön sen i slutet på Juli då blir det nog en ny igen :D


Idag ska jag förhoppningsvid hinna träffa Natalie och kanske Erika :) Kul att träffa Natalie nu efter en ganska lång tid. Tror det va den 24 april sist :) då vi kollade på the Baseballs i Gislaved :)

Nu ska jag bara ta det jävligt lugnt, spela lite enmans kortspel och läsa sagor. Kraaam




Studenten

Idag tog min kära kusin Maria studenten. Synd att det varit så dåligt väder hela dagen, men vi satt under ett partytält och alla hade bra kläder så det var toppen ändå :) Och så jä*pip*la god mat! :P Dreggel! Sen måste jag ju bara säga att Maria var jätte fin! ^^
Lite kul var det för jag fick äran att köra runt henne i Skene och Kinna i "min" Red Rose :D hihi





Haha. Måste jag bara säga! När jag och mamma körde hem så hade vi väldigt lite bensin kvar men så tänkte vi "vi har inte bråttom hem så vi testar om mätarn funkar som visar hur långt vi kan köra innan bensinen tar slut". Så det stod att vi hade 3 mil kvar att köra när vi var i Öxabäck. Fast mellan Överlida och Mjöbäck så hände det inget när jag gasade :D haha. Wiiiie vi fick såppatorsk! :D En mycket rolig upplevelse! Haha!

Och ja, nu är det exakt ett år sedan det var jag som tog studenten. Fy vad tiden går fort! Min hjärna hänger INTE med! Vad har hänt: Jag har börjat på högskola, flyttat, blivit datanörd och vet ni vad? Jag har blivit exakt ett år äldre! :D Bild på mig med mössan:



Minnen!




Trivselbygden

Nu är jag hemma i Mjöbäck efter min vistelse hos Erika. Måste säga att det var ganska jobbigt att komma tillbaka. Sen att inse att man inte bara ska vara här över helgen utan hela sommaren. Det kommer bli en utmaning! Bara det att mitt gamla rum inte är mitt längre utan ett gästrum, endast med en 120 säng och några stolar. Jag kommer fixa till detta gästrum så det blir lite mer personligt! Annars kommer jag bli tokig!
I alla fall. Hilda slutade jobba runt 22.30 så hon kom direkt efter jobbet på ett litet besök :) och som vanligt satt vi bara och pratade :D Kul att ses! Va ett tag sen, men så skönt att känna att vi alltid har varandra på samma plats som vi lämnade oss :) Min fnitter brutta :D



Sååå vacker :D och vaaattenmeelooon :P NAMNAM!

Pappa drog upp det att skaffa katt igen :( vet inte hur jag ska göra! Får tänka igenom det beslutet noga och diskutera med päronen.

Nu ska jag sova!

Scemat imorgon: Kussen Marias student!

Natti natti


Lov sång

Jag och Erika sitter och sjunger mysiga sånger till sammans :) Erika lirar gura :P Hihi. Grannarna somnar nog riktigt mysigt ikväll :)
Dear Mr President, Fields of Gold, One, Fix you är exempel på låtar ^^

Myyys!


Vackra Kvinna

Snart kommer Erika hem från jobbet. Jag har hackat sallad och snart får jag sätta igång med maten. Det blir bacon. Nam nam.
Annars har jag tagit en sväng in till Vaggeryd City och handlat lite. Haha. Affärerna är så små så de inte ens har slingpaket med blekning. Haha :D Men det gör inte jätte mycket. Det viktigaste är att mina slitna toppar klipps!
Nu på eftermiddagen har jag kollat runt efter snygga texturer som jag kan ha till väggar till min blivande 3D tunnel :) Samt lite ljud effekter ^^ Ne nu måste jag sätta igång med käket :D Kramelikraam



Söta Rara Vackra Underbara Kvinna Erika!


Duktig

Idag vaknade jag klockan åtta :D Tjohoo. Behövde inte ens ställa klockan. Erika har nu gått till jobbet och jag är själv igen. Så det blir att kolla runt lite på internet och sen blir det att pilla i Adobe After Effects :P Ska göra klart min tunnel idag tänkte jag. Så blir det en promenad till Vaggeryd City ;D Hälsa på Erika på salongen och köpa mig lite smått och gott från da store :) Såå skönt med lov! :D
Kraaaam


Dagens

Min kära väninna Victoria brukar lägga upp "Dagens" på hennes blogg lite då och då, så blev lite sugen själv.

DAGENS VILL HA: En myysig tise
DAGENS KLÄDSEL: haha ojoj, en t-shirt som jag sov i och mjukisbyxor. Har inte bytt om än (A)
DAGENS SMINK: maskara kladd runt ögonen :)
DAGENS FRISYR: det var lockigt igår men har ju sovit efter det :)
DAGENS HÄNDELSE: Trodde Erika hade en likadan kolsyramaskin som jag, fast det va ju min jag ställt på köksbänken.
DAGENS LÅT: Hum ja, bra fråga, har inte lyssnar på någon musik än. Men det får bli "Have you ever seen the rain"
DAGENS PLANER: Vara med Bönan :D
DAGENS SAKNAD: Karlshamn och Mumin
DAGENS DUMMASTE: Luftmadrassen som var tömd på luft när jag vaknade.
DAGENS SJUKA: Tror jag kan vara allergisk mot fet mat.
DAGENS DROG: Sömn, sov till kl 13.
DAGENS ROLIGASTE: Erikas dröm ;D
DAGENS FAVORIT: Erika såklart!
DAGENS KÖP: Har inte köpt ngt idag.
DAGENS GODIS: inte ätit ngt godis.
DAGENS HUMÖR: Se
DAGENS ORD: regn

Blev inte så intressant som jag hade hoppats men men :)

Småland

Sitter här själv i Erikas lägenhet medan hon jobbar. Det regnar ute, fast gör inte så mycket. Vi hade en riktig toppen helg, massor av sol. Datorn ligger i knät, som Mumin brukade göra. Gud va jag saknar honom! Fast jag kan fortfarande känna hur han ligger i knät. Hur han trampade på tangenterna för att säga "sitt nu inte där och tråka, klappa mig i stället". Han var så liten och oskyldig, stackars liten, fick lida så. Men nu är han i himlen och det märks. Farfar säger att jag är solens barn och då är Mumin helt enkelt solens katt. Känns som varje gång jag verkligen vill ha bra väder så lyser han upp för min skull. Min egna lilla solstråle. Mitt troll ^^
Jag tänkte ju skaffa en ny tise men jag tror jag väntar. Tror även chansen är liten att jag hittar en lika fin, mysig och underbar katt som Mumin. Jag har kollat lite på Blocket.se men hittar bara riktigt dyra. Sen pratade jag med Felicia för ett tag sen och hon fick mej verkligen att tänka efter. Så mycket vi haft att göra i skolan nu innan sommaren så hade inte en katt mått bra ensam i lägenheten. Men jag vill ju ha någon som är glad att se mig när jag kommer hem. Inte en tom och kall lägenhet, där de vita väggarna långsamt kommer närmare mot en och fönstrerna minskar ljuset som släpps in. En tise behövs verkligen men ja, jag får stå ut och lida av cellskräck i fortsättningen också, till skolan slutar.



Oj vad jag flummade bort. Jag skulle skriva om Småland. Ja jag är i Vaggeryd. Cirkus 30 minuter söder om Jönköping. Väntar på att Erika ska sluta för dagen. Då ska vi äta lite och senare ta en promenad till sjön. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på mer. Blir säkert att prata mer, kolla på sista True Blood avsnittet, Erika missade det. Sen ja, sen får ödet avgöra :)




Svanen Bosse

En underdunderbar helg har jag haft!!! :D Satan va trevligt! I torsdags var det ju examensfest, sen tvättade och städade jag i fredags, gick och åt kebabsallad med Mattias på strandpromenaden och hämtade bilen :) Sen kom Erika klockan 21 :) Vi gjorde iordning oss och drog sedan ut till Mingel :) Där shakeade vi våra stjärtar! ;D
Sen på lördagen gick vi upp så sent så vi gjort oss iordning och gick ner till stan, eftersom båda var bakis fick vi går ner :D haha. Vi köpte varsin sallad och gick sedan och åt på skolansbrygga vi havet. Jätte mys! Där fotade vi varandra efter maten. Sen gick vi hem, gjorde oss mer iordning för grillkväll. Hämtade Mattias, handlade och sedan drog vi till havet :) Vi blev sammanlagt tio pers. Grillade, några drack :) någon badade :P hihi (felle) ^^
Varför min rubrik heter "Svanen Bosse" är för att det var svanar med oss under hela kvällen. De ville ha våran mat. Sen kom Svanen Bosse och han var väldigt närgången ;P haha. En riktig läskig svan han!
Sen fick Vickan äran att köra min Red Rose ^^ Avslutade kvällen med att Dima och Emil spelade för oss i stora studion på skolan och sist lite mer mat :)



Idag har jag sprungit runt som en idiot i lägenheten och städat och packat för hela sommaren. Pust! Är helt slut nu! Kört bil i två timmar från Karlshamn till Vaggeryd också. Fast det var bara roligt! :) Jag och Erika busade på motorvägen med våra röda små smultron ^^ hihi.
Nu uppdaterar vi oss lite vid våra datorer och snart blir det förmodligen en liten sväng till sjön och sen film :D iiih!

Saknar redan Karlshamn! Men jag kommer snart tillbaka, hoppas på någon gång innan midsommar :) Men inget bestämt!

Kraaam på mina läsare!


LOOOOV

Äntligen lov! gud va skönt det är. Men måste erkänna att jag redan börjar bli rastlös. Har tvättat sen klockan 12 :) Sen blir det snabbmiddag med Mattias på klipporna sen blire städ. Sen kommer BÖNAN :D hihi

Måste säga att jag älskar bilden från igår. Vill vara med om den kvällen en gång till! :') Snyft!

Det är underbart väder i Karlshamn idag! Så måste dra till havet en kort stund i alla fall. Som jag skrev innan blir det med Mattias :)


Examensfest

Ja igår va det examensfest :D Så grymt kul! Först hade vi förfest/grillning på klipporna vid havet sen gick vi upp till den stora festen. Kunde inte blivit bättre! :) Jag vill inte åka här i från nu! Kommer SAKNA ALLA SÅ JÄVLA MYCKET!!! :'(
Men i alla fall, det blev dricka dans och underbart sällskap. Skönt att se lärarna lite mer avslappnade med alkohol i kroppen :D
ÅH jag fäller en tår för alla igår! UNDERBART!



fr vänster: Vickan, Johan, Conny (min lärare, eller ja, han ska sluta så min föredetta lärare blir det ju :D) jag och sen Mattias.

Fotot är taget av en kille från skolan. Linus Frölish.


Inte sova....Dricka BÄRS!

Namnamnam :) Dags att öppna andra bärsen nu :) redivisningen gick kanon och jag fick godkänt. Skönt! Nu är det i stort sätt lov! Haleluja! Matte kanske kommer och dricker bärs om han gör klar en liten film. Och det får han fanmeh ta och göra nu när jag röjer :D

Erika, på fredag super vi! Du ska under bordet, jag med! :D Vickan med :) hihi. På lördag med! Vi ska visa Karlshamn hur man dricker bärs! Oh hell yeah \,,/

Nu: Kpsssccchhh...Bira nummer två!
Senare: förhoppningsvis lilla Matte :)
Imon: XPO (treornas slut projekt mojmoj mm)

Namnamnam :) Dags att öppna andra bärsen nu :) redivisningen gick kanon och jag fick godkänt. Skönt! Nu är det i stort sätt lov! Haleluja! Matte kanske kommer och dricker bärs om han gör klar en liten film. Och det får han fanmeh ta och göra nu när jag röjer :D

Erika, på fredag super vi! Du ska under bordet, jag med! :D Vickan med :) hihi. På lördag med! Vi ska visa Karlshamn hur man dricker bärs! Oh hell yeah \,,/

Nu: Kpsssccchhh...Bira nummer två!
Senare: förhoppningsvis lilla Matte :)
Imon: XPO (treornas slut projekt mojmoj mm)


Imorgon

Snart snart snart är appen klar. De kämpar för sina liv, Matte Patte och Vickan :) Fan va de jobbar ihjäl sig!

Så här ser i alla fall meny sidan ut på appen :D Markus står för grafiken! Tror det är Matte Patte som kodat :)


Hihi ^^ stolt jag är över dom!

Imorgon redovisning. hjälp! Men har i alla fall fått fram något att säga :) Så lite bättre magkänsla.


RSS 2.0