Tänd Ett Ljus

Nu är det julafton och det är jag som står för maten. God blev den! Hemma gjorda köttbullar, mos, prinskorv, lax, sill, skinka, m.m. Min brors present från mig, en korg med olika ölsorter.

Julshopping I Götet

Nu när jag är i Mjöbäck så har jag varit sugen på att åka till Götet och det gjorde jag. Äntligen fick jag träffat min gamle vän Natalie igen. Hon är inte gammal men vi har varit länge ett bra tag. Däremot har vi inte träffats så mycket de senaste åren. Riktigt kul att träffa henne igen. Samma humor och samma gamla skämt! Underbart!

Mad Wold

Nu när jag är hemma i Mjöbäck, så har jag haft lite tid till att rita. När jag kommer tillbaka till Karlshamn ska jag scanna in dem och kommer jag ihåg så ska jag lägga ut dom här på bloggen. Mycket minnen som kommer tillbaka. Känner mig nästan instängd. Osv osv...

Trouble Is Her Only Friend And He's Back Again

Jag trodde livet var en gåva men det är det inte, inte för mig. Det är en oändlig hinderbana i helvetet som bara blir svårare och svårare. Jag trodde det inte kunde bli värre än vad det redan var. Men taaadaa, ännu en utmaning. Jag känner mig som Grinchen! Min jul är stulen! Någon gång i mitt liv kommer jag fira jul som när jag var liten, men i år blir det inte. God Jul!

Mysig dag i Borås

Idag har jag varit i Borås med min kära kusin Annie. Var verkligen mysigt med all julbelysning och att snön låg på marken! Jag köpte två nya töjningar, en 8 mm och en 9 mm. Sen köpte jag lite småplock, lite smycken till nyår och en svart kjol.

Achraf Amiri

Satt och letade inspiration till min almanacka jag ska göra nu under sista blocket i skolan. Vad hittar jag?! Achraf Amiri!!! Fy fan va grym illustratör! Han ska lätt hamna bland mina favorit modeillustratörer! NJUT! Illustrationer gjorda av Achraf Amiri

I can run for my life, I can go underground!

Nu är jag hemma i Mjöbäck för att fira jul. Bor hos pappa med Lumi. Känns konstigt! Jag bodde här innan men inte nu längre. Det känns så nära men ändå så långt bort. Jag har jätte dålig mottagning på mobilen och har knappt något internet. Men det är väldigt lugnt och skönt ändå. I städer är det lite mer stress. Här hör man vinden ila i husknutarna och domherrarna äter frön utanför vardagsrumsfönstret. Lumi tycker bastun är mysig men jag föredrar braskaminen. Här är några bilder jag tog härom dagen på kaminen, varmt och skönt!

UPPDATERAD HEMSIDA




Kika gärna in på min hemsida för att se de hela illustrationerna! catrinlofstrom.com

Illustrationerna har jag gjort till Karlshamns Bibliotek och dessa illustrationer ska hänga som mobiler från taket på barn- eller ungdomsavdelningen. Jag var på biblioteket idag och de ville verkligen ha mina illustrationer! :D

Sen var jag på textseminariem på skolan också och det var så skönt för de hade knappt något att säga om min Blockreflektion för den var så bra. Pust! Jag hade sådan ångest över den i söndags! Nu är det bara att skriva en opponering och redovisning kvar för detta blocket! Aaaahh...

Hela världen är så underbar om man är korkad, tom och glad!

Som vanligt tänker jag för mycket. Mina tankar bör gå på semester för ett år! Det var en trevlig festkväll i fredags. Fick dansat och då blir jag glad. Glömmer alla problem då. Jag vill veta svaret på alla mina frågor. Glad. Ledsen. Vad? Alla kommer springa i slutändan ändå.

RSS 2.0