Solen spricker igenom de mörka molnen

Har inte skrivit här på ett tag nu. Har väl varit stressad och hållit mina tankar för mig själv.

Måste berätta om fredagen i alla fall. Började med att vi filmade till projektet som ska bli en skräcktrailer. Sen åkte jag ner till stan med Vickan, hon gick till systemet och jag tog ut pengar. Sen gjorde vi iordning oss och åkte hem till Vickan en det sista innan vi parkerade bilen och gick till fridhem. Där träffade vi Chralle, det va ett tag sen. Jag hade inte ätit så mycket, bara en skål soppa till lunch så första 7,gött gick rakt upp i huvudet :) Sen blev det väl en bärs i timman till kl 02. Så blev väl en 8-9 bärs på den kvällen :) Träffade kökschefen igen. Det var trevligt! Han ser så snäll ut! Pratade med min granne som bor i samma hus, fast andra våningen. Va en mycket lyckad kväll! Alla va fulla som fan och allt var underbart!

Sen på lördagen var jag lite bakis. Mådde sådär allmänt i huvudet. Så bestämde mig för att åka hem till Mjöbäck. Så packade ihop lite smått och åkte runt 16 tiden. Är orolig för att jag hade alkohol kvar i kroppen för jag små skakade och hade lite svårt att koncentrera mig. Fast hade inte ätit något på ett dygn då jag körde.
När jag kom hem i alla fall så blev jag trevligt bemött av hundarna :) dom är så söta! Mamma lagade ugnspannkaka och sen gick jag en promenad med Sparrisen :) Va verkligen skönt att komma hem och det såg precis ut som jag lämnade det.

På söndagen var jag och Gumms på Älvsereds shoppingcenter där jag köpte nya klackskor och en tunika :) var jätte fina! Sen åt jag hemma och pratade med alla och gosade med hundarna. På kvällen var jag med Natalie och Erika. Bara satt och pratade och lyssnade på musik.

På måndagen åkte jag ner hem igen. Men lite trevligare blev det när jag samåkte med Erika :) Fick se hur hon bodde, var jätte fint! Vi åt mat sen fick jag åka vidare. Handlade när jag kom hem och sen kollade jag på de sista avsnitten av Vampire Diaries :) Den serien är den bästa på länge :) bland annat för att Ian Somerhalder är med (dreggel) :)

Idag är det tisdag och har varit och klippt film i skolan, nu är jag hemma och har lite lunch, men ska snart tillbaka och gå igenom lite ljud med Dima.

Så ha en bra dag! Kraam

(Saknar dej!)

Mys

Igår va en fin vår dag! Jag åkte och fotade havet och på kvällen hade vi melodifestival kväll :)

När jag satte mig i bilen igår då jag skulle köra och fota visade displayen +8 grader :) Fast solen stog och gassade på den men ändå :) blev så lycklig! ^^
Havet var jätte fint! Var avslappnande att få va själv lite och tänka och fota :)

Sen hade Sanna melodifestival kväll så jag åkte och köpte en bukett med tulpaner som hon blev väldigt glad över att få ^^
Vi blev nio personer som åt hemmagjord pizza och sedan blev det massa flöt också. Jag åt inte jätte mycket, var såpass mätt ifrån det jag åt hemma. Det blev mycket skämtande och skratt så det var himla mys! :)


Idag är det lika fint väder som igår :) Så blir nog att jag tar en långpromenad! :) Ska skissa bildmanus till våran skräck-trailer, röja lite, skissa tatuering och om jag orkar ska jag göra ett schema till de kommande två veckorna.

underbart med sol! Kraam


steg två

Ja nu är även steg två avklarat. Nu har jag gjort min header klar också :) Men är inte jätte nöjd så blir säkert ändringar snart.
Annars är jag jätte trött! Funderar på att sova en timma innan halv åtta hos mig börjar :) Sen kommer Vampire Diaries ^^ gillar torsdagar! Haft en ledig eftermiddag idag med. Känns helt underbart! Kanske blir en promenix med Vickan, äntligen får vi snacka lite skit :)

Kraam

förflutna

Jag blir påmind allt oftare om mitt förflutna vilket jag hellst vill glömma...
Vet inte vad jag ska göra. Borde tänka mer. Inte försöka låtsas som ingenting. Jag vet inte...


en gång till

Så fort man får eller skaffar sig något så försvinner det lika snabbt som man vant sig vid det. Hoppas i alla fall att vi fortfarande kommer prata som vi gjort...

lämnad igen

Ja idag är en vanlig söndag då ännu en person lämnar mig här själv. Men idag är det lite annorlunda :) Jag är glad! Va jätte skönt att Gumms var här men kändes helt okey när hon åkte. Har så mycket i huvudet just nu så det var lätt denna gången!

Idag gick vi upp kl 07 och gick direkt till tvättstugan. Fick nog kört 8 tvättar idag ungefär :) så nu har jag kläder och sofföverdrag och handdukar så det räcker ett tag framöver. Lite skönt är det också att ingen smutsar ner längre även om jag hellre hade haft honom kvar och det hade varit smutsigt, men är ju så skönt när allt är rent :)

Vi var ju på Ikea igår också. Fick köpt nya sänggardiner, filt, ljuslyktor med mera. Mamma gick med på att köpa hyllan/skrivbordet som jag har tänkt att köpa :) Jippie! Sen ska jag ha en tv-bänk och garderob, hylla eller byrå till sist med :) Vill vill vill...

Senare blir det att handla med Vickan och Mattias, antagligen på Coop :) Med den röda bilen som jag kommer ha framöver :) hihi

Kraam

Hylla/skrivbord från Ikea (Expedit)

ikea

Ja idag bär det av till Ikea i Älmhult igen, fast denna gången med Gumms :D Ska bli kul att få umgås själv med mamma lite :)
Vi ska strax åka, eller ja om en timma ungefär. Det är jätte skönt att Gumms va uppe runt åtta och började städa åt mig :) känns hemskt att jag inte har gjort det själv men va grymt skönt att få hjälp!
Nu måste jag göra mig iordning. tjohoo...

(det är SOL idag igen) <3

plugg...

Ja idag har det inte varit något mer än plugg. Mötte Vickan, Meyou och Sabrina i skolan idag klockan nio, gick igenom kamera och stativ kitten sen bestämde vi oss för att filma hos Vickan. Från ca kl 09.30 till 19.00 fixade vi lampor, vinklar och kameran :) Det va krävande med kul. Skönt att få vara med så trevliga och begåvade männsikor!

Nu är jag hemma och småröjer för mamma kommer på besök idag :D ska bli skönt! Men bor just nu på en soptipp :/ Gillar inte att de ska få se det såhär, men jaja, har ju mått sådär det sista...

Men har varit en underbar vecka hittills! Sol sol sol :D va fjärde dagen i rad nu :D helt underbart!

Ha en trevlig helg! Kraam

tis

Dagen började både bra och dåligt. Det va sol, vilket va helt underbart. Jag har morgon sol med, så det lyste rakt in i hela lägenheten. Men sen så kommer det dåliga. Va ledsen igår så ringde Annie och pratade med henne till kl 3. Sen fortsatte jag på boken jag köpte på rean, "när ingen annan ser". Så fick sovit mindre än fyra timmar. Sen åt jag en jätte frukost med mackor, flingor, C-vitamin brustablett och jordgubbar, Men min mage är inte van att äta frukost, speciellt inte så mycket, så jag mådde jätte illa. Då hade jag ingen vidare lust att gå till skolan men när mamma blev "arg" för att jag inte skulle gå så blev jag så besviken på mig själv. Jag gillar inte att göra mamma besviken så jag tog och gick till skolan i alla fall. Det gick helt okey, men va ganska trött.
Men det har varit SOL hela dagen så gjorde mej på jätte bra humör ändå!

Nu sitter jag här, ska laga mat snart hade jag väl tänkt. Lyssnar på min och Mumins låt och har tänt hans ljus på fönsterbrädan. Saknar honom något otroligt men vad ska jag göra mer än att bara fortsätta älska honom. Han kommer alltid vara min första egna riktiga katt och bäbis!

Längtar till helgen då mamma kommer! Även om jag kanske har lite skolarbete att göra så ska vi bara umgås. Lite mentalt stöd :P Hon får gå med mig i affärer med, vill göra det fint här hemma!

Hittade denna bilden, måste bara lägga upp den, älskar glas och liknande glasfönster vill jag ha när jag flyttar till hus någon gång i mitt liv! :) De är fönster ifrån trappuppgången till August Strindbergs museet i Sthlm om jag inte minns fel...


himlen

Nu är min bäbis i himlen... ha det så bra!

RSS 2.0