Smink

Fick bara lust att sminka mig lite. Hade tänkt att platta håret men visade sig att plattången gått sönder så fick bli lite lockigt i stället.



In Design

KLAR! Nu är jag äntligen färdig med mina tre Affisher som var denna veckans sista uppgift att göra. Får se vad läraren säger om dom i morron?! Kanske inte topp betyg men "helt okey" i alla fall. Men får se. Nu blir det sängen och en bok. Kraam och natti natti!


Färdiga

Ja jag kom just på att jag kanske skulle ta och lägga ut mina Illustrator bilder som var förra veckans uppgift i skolan.



Kan ändra på mycket och pilla med massa detljer men jag börjar hellre på någon ny bild i så fall utan så konstig mening och går in mer i detaljerna då.

Drömma

Somnade kl 19 och vaknade kl 00. Fan va skönt det var! Men undrar när jag kommer somna i natt? :)

Full rulle!

I skolan gör vi riktigt roliga saker nu men det är mycket att göra! Igår var jag och Vickan i skolan till klockan 02.15. Vi var helt slut och våra humör låg inte på topp. Men vårt slit gav ganska bra resultat och jag är nöjd med min insats.
Nu har vi fått en ny uppgift och den ska vara klar senast på fredag morgon. Idag orkar jag inte plugga! Har varit i skolan från klockan 10.00-16.30 så nu blir det att bara ta det lugnt!

En form jag gjorde till Eufori.

och mitt egenskissade typsnitt.

Kraam

P!nk

Pinks nya låt Raise Your Glass är skön! Vickan som tipsade mig. Lite annorlunda men ändå P!nk! :)





Pluggar nu :) Kraam

Hilda

Nu har jag pratat med Hilda maaaassa! Och nu blir det sängen! Hihi. Natti natti! ^^

Ner ner ner, ner för backe, ner...

Har varit en väldigt skön söndaga ! Vaknade ganska sent, kollade på Rock n Rolla på dagen och ringde mamma på eftermiddagen. Bestämde mig för att cykla en sväng och målet blev Svängsta. Ca en mil i från Karlshamn. Alltså, vägen var extremt tråkig. Helt plan och rakt fram! På ett ställe kunde jag säkert se 2-3 km framför mig. Men ändå var det väldigt fin natur! :) Kanske ta och fota eller filma där någon dag.
Innan jag cyklade hem tog jag en snabbis inne på city gross också. Hittade en anslagstavla! Blev jätte glad! :) Ska klä in den i lite mysigt tyg bara. Och självklart köpte jag lite extra fin godiskattmatt till Lumi som fyller ett halvår idag :D Min pälskling! Grattis! ^^
Sen efter jag pratat med Erika någon timma la jag mig i ett otroligt varmt och skönt bad med en ansiktsmask som doftade jätte gott! Kom på lite mysiga julklapps alternativ till Erika och Mamma medan jag låg där och drömde mig bort till en het källa på Island.
Åh massa bla bla bla. Ne nu blir det sängen. Svamlar bara en massa :P God Natt! Sov gott! Kraam!




Rock n Rolla

Har precis sett klart på Rock n Rolla. Gillade den skarpt. Allra mest för Toby Kebbell och musiken!

Min favorit! Grym!

Sweet Honeybee

Har varit en kanon kväll! Gått en långpromenad och sen tagit det jätte lugnt framför teven :) Pillat lite i Illustrator och Photoshop som ni ser med = ny header. Gillar när det blir lite nytt! Annie och jag har STORA planer att dra till USA strax efter jag slutar skolan :) Gud pirr pirr i magen säger jag bara! God natt!


Snö

Ja till och med här i Karlshamn snöade det igår! Helt sjukt! Jag som precis fattat att det blivit höst. Haha :)

Bestämde mig igår kväll att jag skulle ta en promenad innan frukost så jag smet ut efter jag matat giisen och klätt på mig (varmt). Det var och är underbart väder och jag gick i 1,5 h men inte så fort, hade inte vaknat riktigt ^^

Nu sitter jag och jobbar i Illustrator. Igen... :) hihi. Men kul är det.



Här va det snö :) Haha åh jag blev sjukt sugen på att åka skidor igen!



Flum Catrin önskar trevlig dag! Kraam

Fikarep

Tidigare idag bakade jag min första morotskaka och blev den perfekt? Ja! :D Blev överlycklig! Hahaha...
Vickan kom och fikade med mig och hon gav mig 10 av 10 möjliga för min bakinsats. tihihi ^^

Sen har jag suttit och letat efter roadtrip musik. Hittade massor!!! :D Ni som har mig på facebook kan kolla in den på Spotify. Jag har ju självklart döpt den till Roadtrip. Så, i sommar ska jag fan åka Sverigerunt! Om ingen åker med mig åker jag själv! :)
Listan innehåller en massa, rock 'n' roll, rock, hårdrock och vad allt annat heter :D haha
Ser allt framför mig. En cabbe. fladrande hår. värme. underbar musik. skratt. Det viktigaste: Bärsen! :D

Nu får jag ta och sitta i Illustrator. Har en del kvar att göra. Vickan har varit duktig och suttit med det medan jag letat musik så nu får jag sätta fart! Kraam


Night time. Day time.

Åh vilken underbar dag! Den bästa skoldagen någonsin tror jag. Fick sitta i Illustrator från kl 09.00 - 16.00. Gillar det programmet mer och mer! Fint blir det också! Men bilderna är inte färdiga än så du får vänta.
Efter skolan va jag hemma en stund, grejade i köket och pratade med Erika. Ingela visade mig en video på Youtube igår som jag bara blev tvungen att skicka till Erika, haha.





Sen har jag varit med Louise i klassen typ hela kvällen :) Först åkte vi och handlade och sen gick jag ner två trapper från mitt och så satt vi och prata till bara en liten stund sen. Gudinna vad jag kan tjöta på när jag väl kommit igång! Mycket trevligt var det verkligen! Var på tiden jag pratade med henne, lite för att vi är grannar nu med :)

Jaja nu blir det sängen, sen imorgon kommer Vickan och jag ska bjuda på fika :) och sen jobba i Illustrator :) Kraam

Illustrator

Hejsan hoppsan. Nu är jag trötter. Men har varit en positiv dag! Har börjat sitta i Illustrator nu och det är roooligt! Nu börjar man kunna mer och mer knep. Ingela och jag har jobbat hemma hos mej största delen utav dagen och det har varit jätte trevligt. Var verkligen längesen vi umgicks såhär nu. Förutom förra veckan då :)

Mitt resultat av dagen, inte klar men ändå:



Okey, färgerna är helt fel men jaja. Natti natti.

Ansiktsmask

Pryder just nu mitt ansikte! Min hud är fruktansvärd så då kommer lite hjälpmedel :) Vickan och Johan gick för bara en liten stund sen. De har hjälpt mig med Photoshop med mera efter omformateringen. Nu har jag Illustrator! :) Halleluja. Nu blir det sängen med en bra bok och imorron : Lektion med Simon och lite illustrator om jag får gissa ^^
Natti natti!

King of the Road

Huj. Jag är trött. Lumi väckte mig tillsammans med mobillarmet i morse. Låg och drog mej lääänge, va jätte skönt! Har varit i skolan och pysslat lite idag. Inne i modellverkstan. Väldigt bra när man får låna grejer man inte har! Kollade in och sa hej till Sanna, Linn, Veronica och Sara som fotade inne i studion också.

Igårkväll omformaterade jag datorn och gud va skönt när den går snabbare! Nu lyssnar jag på gamla godingar och tänkte ta en liten promenix inom en timma. Har fått skoskav men vill gå en liten runda i alla fall :)

Jag idag. fick bli lite eyeliner för en gångskull.



Wildhearts

Har varit nere på stan idag tillsammans med Ingela. Först blev det 34:an och sen lite olika butiker. Fick köpt en kopp med fat, promenadskor, halsduk, mössa, blommor och en ram som jag ska sätta in bilden på Lumi tror jag. Nu ska det diskas, sen blir det en promenad.


Kritik

Jag blev förvånad måste jag säga! Vi fick bra kritik på veckans uppgift! Jag som trodde vi skulle bli sågade! Men aja, bra start på denna helgen också :) och snart blir det Olofström med Louise och Ingela i klassen :P Hoppas man hittar något mysigt! Wiie! Trevlig HELG!



Våra reklamaffisher till en påhittad produkt. Haha! Ganska små nu men wtf!

Fotograf?

När får man kalla sig för fotograf? Är det när man jobbar med det eller är det bara om man tar foton helt allmänt?! Jag vet inte om jag kan kalla mig för fotograf, fast jag vill, tror jag. Men jag har ju ingen aning om mina bilder är så jävla snygga egentligen. Det viktigaste är väl att man gillar dem själv. Det är väl bara att skriva fotograf, eller säga, men hur stort låter inte det då?! Fotograf Catrin. Jag blir stålt men känns som om jag har för höga tankar om mig själv, och det har jag verkligen inte. Det är därför jag försöker formulera detta bra, men vette fan om det gick så bra. Men aja. Tankar hit, tankar dit, tankar full tank.

Dear John

Vad länge sen man skrev brev och vad länge sen man var kär. Vill åka utomlands och vill ha sommar igen. Saknar många men kommer inte till dem. Glömt många och i bland glad för det. Hatar få och kommer alltid göra det. Älskar några och tror de vet om det. Saknar ord. Saknar mening. Väntar...väntar...händer inget.


Mjöbäck

Bilder som jag tog medan pappa bytte däck på bilen, innan vi åkte på Marias kalas :)
















101010

Bilderna som är tagna av mig från i söndags :)











Älskar sista bilden till höger! ^^ Hihi Vackra Underbara kvinna! :)

Skogsmulle

Har varit och rest lite i helgen. Först till Småland och sen till kära Västra Götaland ♥

Erika har varit kattvakt till Lumi och jag har fort på 20 års kalas hos lillkussen Maria. Var mycket trevligt! Söndagen spenderade jag med Erika. Vi gick bl a ut och fotade :D Hade hur roligt som hellst!









Erika är nog den ända som jag låter ta sånna här kort på mig! :) Kommer fler bilder någon anan dag.
Kraam

Vin

Igår var jag och Vickan ute och handlade grejer till foto uppgiften vi har fått till på fredag. Sen åkte vi hem till mig. Jag lagade mat och vi tog lite vin till. Det var verkligen längesen!


Doft av Hav











Jag har tagit fotona själv här i Karlshamn, igår runt kl. 16.00.

Helt Okey

Skön dag idag. Fick sovit ut ordentligt och små plockat. Pratat med kussen och Erika. Snart får vi ses igen. Nu blir det Zumba och imorgon ny kurs. Natti natti.


Lördagsgodis

Sovit som en stock inatt! Helt underbart! Drömde massa konstiga grejer men inga mardrömmar. Skönt! Har varit nere på stan en sväng. Fick köpt lite smått. Bland annat lördagsgodis. Men blä, godis blir bara äckligare och äckligare för varje gång man äter det! Och detta är sista veckan. Nästa vecka blir det stopp! Ska skriva ett kontrakt till mig själv att inte äta godis, dricka läsk, fika och allt sånt blask. Jag får bara dricka light produkter!

Ikväll blir det förfest hos Felicia men får se om jag går ut efterråt. Jag tror inte jag gör det. Min lilla giis va hemma hela dagen själv igår så får vara med honom mycket idag! Så jao, men första Coronan öppnas nu och lite mat ska fixas. Kramelikraam.


Say Dad

Växjö är vad som har stått på schemat idag och det har varit mycket trevligt! Var där med Mattias, Felicia och hennes kompis Johanna i från Uddevalla. Jag fick köpt massor! Vantar, mössa, örhängen, armband, en klänning, en stickan tunika och massa annat plock :) Det var verkligen toppen kul och nu är jag helt jävla slut!




vantar och mössa från Monki


(rubriken är det nog bara Erika som fattar)

Go natt! Kraaam


RSS 2.0