Skolstart

Igår började skolan igen och för er som inte vet går jag Digital Bildproduktion, andra året i Karlshamn. Blev en lugn start med snack i grupper. Så idag var det redovisning på det typ. Fast killen i min grupp allt ihop, var jag inte beredd på. Men det gjorde inte så mycket.
Jag har alltid tyckt det varit jobbigt att börja skolan igen efter lov. Jag har mina anledningar. Men det gick förvånansvärt bra i söndags att gå och lägga sig. Somnade nästan med en gång. Med en spinnande kise på magen så klart man blir trött.

Idag vet jag inte hur jag ska göra. Några tjejer i klassen ska åka till Karlskrona och shoppa, så jag vet inte om jag ska med. Vill shoppa lite kläder inför hösten och vintern men jag kanske vill stanna där länge då och det har jag inte tid med idag. Ne nu blev jag mer sugen på att stanna hemma och ta det någon annan dag. Men får se...

Det va helt underbart att vakna i morse, glömde jag säga. Solen sken in genom hela lägenheten och rakt i mitt ansikte ^^ Va helt underbart!



Jag vill att Erika Korven ska komma hit :) Hon planerar säkert något bus :) Den Lurifaxen! Pörr!

Ne nu ska jag försöka kolla på lite True Blood. Hare Kanin Fint! Kraam




Massaaaa

Har inte skrivit på ett par dagar nu. Men det har varit så PiiiP mycket! I fredags var jag och Vickan på IKEA, fick vara hemma i en halvtimma drygt och sen hämtade jag Felicia på tågstationen. Hon åkte samma tåg som Adam Tensta :) hihi. Sen var jag hemma hos henne och umgicks. Sen fick jag vara hema i ca en timma och göra mig i ordning och sen åkte jag och Felicia till Emma i klassen och förfestade. Jag drack ingenting, så jävla skönt! Sen gick vi till Harrys och kollade på Adam Tensta.

Igår skruvade jag ner min gamla tvhylla och monterade mina nya IKEA möbler. Höll på hela dagen. Till klockan 20 då jag hämtade Felicia och vi åkte och storhandlade på Coop. Skönt att ha det gjort! När jag kom hem röjde jag lite till och lagade till fläskfilé och grillpotatis i ugnen (de hette så).

Idag ska jag städa ännu mer...



Kraam


Jag går på trotoaren ner mot stan...

...Gatulamporna lyser på mig med sitt gula sken och det ända jag hör är mina tysta steg och gräshopparna som spelar i gräset.


Idag har jag fått gjort ganska mycket. Även om jag hade svårt att somna igår gick jag upp någorlunda tidigt. Tvättade hela för- och eftermiddagen. Gjorde klart Farfars tackkort och skickade iväg dom. Lagade mat och duschade och sminkade mig. Sen drog jag till skolan med Vickan och fotade oss till våra nya passerkort. Ser ut som en gris...

Jag stressade som fan innan jag kom iväg till skolan så när jag väl kom hem igen efter att ha handlat med Vickan och Johan (Vickans påG kille/kille) så hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Visste inte vad jag skulle ta vägen. Kanske till och med är migrän men jag vet knappt skillnaden. Jag har aldrig haft någon lindrigare värk eller någon värre så jag kallar det huvudvärk (även om inte huvudvärkstabletterna hjälper).Migrän vill jag i så fall aldrig känna på.

Efter jag vilat i ca två timmar tog jag en sväng ner till City Gross precis innan de stängde och köpte en MER och en tidning. En tjejtidning denna gången. Ville köpa den nyutkomna KONST tidningen men den hade jag inte råd med då. Hade bara med mej små pengar.

Va väldigt lugnt på gatorna. Såg bara ett gäng som kom från Fridhem med sina ovvar på sig. Antagligen påväg in till stan för att dricka.
Annars mötte jag bara en ensam liten kille på väg hem. Va väldigt lugnt och skönt. Även om jag inte gick långt så var det faktiskt underbart skönt!

Nu dricker jag en starköl och lyssnar på lugn musik. En låt som mitt hjärta skulle kunna spricka av är Bon Ivet & St. Vincent - Roslyn. Den är med i New Moon och fan va den är bra! Kan börja gråta jag bara lyssnar på den.
Även Damian Rice - 9 crimes är helt underbar! Mmmmmm....


Timotej

Igår eftermiddag och kväll var jag med Vickan. Jag gjorde först iordning hennes hår och sedan blev det smink. Hon fick låna en tunika av mig och och smycken. Sen tog vi resten av hennes kläder. Drog och åt korv. Åkte mot Svängsta tror jag det var och stannade och tog dessa fotona.











Foto och Redigering: Jag, Catrin Löfström

Modell: Victoria Magnusson

Kraam




Jag är en Vampyr...

...eller inte. Men det är ju vampyrer överallt. Twilight, True Blood, Vampire Diaries mm mfl :) Men måste säga att jag gillar det :P Jag gillar det overkliga lite grann. De som känner mig vet att Harry Potter inte är min grej riktigt, det är för mycket på något vis. Jaja. Jag har legat och läst i två timmar idag sen jag vaknade klockan elva.
Igår pratade jag med Erika till ca 23 och blev bara tvungen att läsa ett kapitel innan jag gick och la mig, men det råkade bli fler. Läste säkert fyra eller fem innan jag upptäckte att klockan var alldeles för mycket ^^

Nu så kommer Vickan snart. Jag ska göra iordning henne och FOTA :D iiiih. Får se var vi placerar oss. Någon stanns i naturen blir det i alla fall :D Åh jag har stora förväntningar på mig själv nu! Fy mig. Kommer bara bli besviken...

Får se om jag är nöjd med resultaten, om jag lägger upp dom senare...



Bild från America's Next Top Model (om jag minns rätt). Kollade MYCKET på den serien när jag var yngre. Nu har jag inte den kanalen och segt internet så får se om jag köper säsongerna eller något...

Kraam


Ser solnedgången genom min grannes fönster



Idag trodde jag inte skulle göra så mycket men har blivit en del ändå. Har målat med akryl denna gången. Lite bättre gick idag, sist trampade Lumi i färgen...
Sen har jag fotat, läst, handlat, kollat på True blood och gosat med Lumi. Lite grann blev det gjort i alla fall. Jag funderar att spika fast två krokar på väggen så jag får upp min underbara mask och min väggklocka innan det är för sent för bank bank :) Fast jag kan nog ta det ganska lugnt. Grannen väsnas för fullt, som han/hon har gjort hela dagen. Jag har till och med sluppit lyssna på Spotify för de lyssnar på ganska bra musik ändå och ja, jag hör ner hit.

Här kommer lite bilder från dagen










O´boyväder!

Regnet öser just nu ner utanför. Har precis ätit en skål med kycklingnudlar och njutit utav att vara torr. Här inne är det varmt och skönt och det ända som saknas är giisen i mitt knä.

Ställde väckarklockan på 8.40 men vaknade 10.15. Visade sig att klockan stannat under natten då jag hade drömt att jag blivit tatuerad. Kan det betyda att min tid är ute att bli tatuerad?! Vem vet inte du, vem vet inte jag...

Men upp och hoppa blev det och först: Frukost. Sen: Bada giisen, föna giisen, dammsuga, duscha och sedan hälsa Vickan välkommen. Hon hälsade på Lumi sen gick vi ner till stan. Handlade kycklingsallad och små shoppade lite påväg hem till Vickan och Milo. Väl framme satte vi oss på hennes balkong och smaskade i oss salladen och Milo va inte särskilt glad på mig att jag tagit hans plats så han inte fick titta ut. Sen satt vi och kärringtjöta lite, gick till djuraffären och sedan va det adjö. Jag beställde en fin matskål till giisen påväg hem.



Arabia Moomin- skål. "Love"

Såå fin! Lumi har redan "Snorkfröken" som vattenskål så blev bara tvungen att fixa en fiin matskål också (A)



Jag bör åka och handla mat snart antingen idag eller imorron men får se. Kanske ska äta det jag har hemma först - nudlar -.-' (fast det är ju gott men kanske inte varje dag)

Sen har jag och Vickan bestämt att vi ska åka till IKEA i Älmhult (där allt startade) på fredag. Då kommer jag vara i himmelriket! Stor plånbok=mycket i varukorgen! Halleluja moment.

Nu har jag berättat om min dag alldeles för länge...Som vanligt!



Kraam från mig och giisen!


Bilder från Varberg

När jag Hilda Johanna och Emma var i Varberg umgicks vi och firade min ett års dag med körtkort lite med. Kollade runt i butiker fikade med mera. Hade jätte mysigt! Här kommer lite bilder :)



















Iiiiih....R O L I G T!

En dag som denna kan nästan inte bli bättre! Hilda ringer och väcker mig klockan nio på morgonen och undrar när jag drar till Karlshamn :) Planerade att ses på fredagkväll. Sen fick jag ju se att Erika skickat sms och undrar när jag vill slinga mig. Några minuter senare satt jag i frisörstolen hos Frisören Erika och fick mitt hår fixat :P Men så klart, innan jag satte mig i elektriska stolen fick Erika sin födelsedagspresent :D En korg med massa skit. Bl. a hade jag fixat cd skivor till henne och så gjorde jag skivomslag också.



Så blev dom.

Sen hade jag bestämt att dra till Gekås ännu en gång innan jag drar ner till Karlshamn och det blev idag. Fick köpte fyra pocket, servetthållare, tvål, leggins, handdukar med mera...



Köpte dessa två och sen två andra böcker. Kul att läsa och se om böckerna är lika bra som serien!

Kraam


Tandläkarskräck

Gårdagen slutade med True Blood :D Så grymt bra! Idag dagen började med att jag låg så gott i min säng och myste med Lumi och kände mig så härligt flötig och man njuter av att inte behöva träffa någon. "Vi åker om en kvart!". Shit! Det va ju tandläkaren idag...    Haha snabbt in i duschen, på med kläderna och upp upp och iväg.
Men måste säga att jag varit hos den trevligaste tandläkaren i hela mitt liv! Sicken go människa! :) Inte för att jag har haft tandläkarskräck men så jävla tråkiga tanter rätt ut sagt. Vill inte säga vad jag tycker om "Jaha, du går estetiska linjen på gymnasiet, blir man verkligen något av den"- tanten...
Men i alla fall, det visade sig att jag inte hade några problem alls, inga hål, bra växande visdomständer och de flesta ligger på första plats på "vitatand listan". Tummen upp! (har använt en liten för hård borste bara, det va det ända)

Sen gjorde jag Spagetti och Köttfärsås, blev ganska god faktiskt, åt den med Gumms och Gubbs, sen blidde det lite tattoo skissning eftersom jag fick sån kreativitet när jag kollade i min nyinköpta tattootidning (jag orkar inte skriva t a t u e r i n g...)



Inte för att jag ska ha den men blev nog allt lite sugen på bärs när jag skulle skissa vad hon skulle sitta på.


Ne nu orkar inte jag berätta om resten av min dag. Varför skulle du vilja läsa om min dag i detalj?!


Måste bara inflika att jag var hos Erika aka Bönan i helgen :D Vi hade svinkul! Vi gjorde Jönköping osäkert!...eller nja inte riktigt men nästan. Det va så vi "sprang" på gatorna.



Så såg vi ut. Riktiga bonntölpar ^^

Nu var det nog för mig. Tjingeling i trosan. Kraam och Goonatt!



Bullar Bullar Bullar

Så skönt att vara ledig idag! Behövdes! :) Men läskigt ändå, i morron är sista dagen på jobbet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Alla har varit så snälla mot mig! Så rara tanter och gubbar som finns! ^^
Så för att tacka folket ska jag bjuda på bullar, mina hemmabakta bullar ^^ haha, fast är ingen vidare på att baka, är så sällan jag gör det, men enligt pappa blev de godkända i alla fall :D hihi. Fast ska bara bjuda mina kollegor. Så många bullar blev det inte att jag kan bjuda vårdtagarna :P





Suck, ja i morron är sista jobb dagen, fasen, tiden går för fort! Jag är lite trött men vill inte sova. Kommer bli att jag är uppe till 1-2 inatt och går upp klockan 6... Börjar kl 7 men jobbar bara till 14 :) Sen blir det lite semester innan skolan drar igång igen :) Då blir det shopping! Inhandla ALLT som behövs för kommande skolåret och uppfräschning av lägenheten! :) Min avskyvärda tvhylla ska BORT för alltid! Spyr galla på den! :D haha.

Aja nu blir det lite film eller korsord och kel med Lumi :) Ha det gurkbra! Kraam


Moulin Rouge

Det går inte jätte snabbt för mig att lägga upp ett nytt inlägg haha. Men har haft ganska fullt upp. Har varit en heldag i Varberg med Johanna Emma och Hilda, i fredags. I lördags hade jag ett tidigt 20 års kalas med släkten. Sen har jag bara tagit det lugnt. Igår kollade jag på Moulin Rouge innan jag gick och la mig. Den va sådär, 3 av 5 kanske. Väldigt rörig och låtarna lät nästan likadant, men mot slutet blev den bättre. Den tog slut halv två och jag somnade pladask och sov till klockan halv tolv i "morses" :/ Kanske behövde det...

Ikväll blir det jobb, imorgon och torsdag är sista dagen. Ska man hurra eller ska man gråta?! Jag gillar jobbet men skönt med ledighet med... Aja får se...

Jag kommer inte lägga upp några egna bilder just nu för jag har börjat ta bilder i RAW format och ska bara ladda ner lite mojgoj så filformatet fungerar i PS.




Kraam


Trevligt!

I tisdags var jag i Borås med min kära kusse Annie. Vi kollade på Eclipse och bara tog det gött! Va svin trött när jag kom hem!

Idag har inte varit en lika trevlig dag. Mått lika bra som vädret har varit - KASST! Trodde jag va magsjuk i morses...

Nu känns det bättre men ska nog ta det lugnt ändå och sova gott!

Imordon: Varberg med Hilda, Johanna och Emma :) Ska bli spännande men som sagt får jag ta det lugnt och se hur jag mår! Jag lovar att ni ska få se bilder i alla fall! Kameran är prio ett! :D












Kraam


Bilder från Road Trippen

















Hopp så skönt vi hade det! :) Vf bilderna är mindre är för de är inte lika roliga att ta då! ;)

Kraam


Kantarellpromenad

Vaknade med min underbaring brevid mig och jag va utvilad! Så skönt att få sova ut ordentligt! Låg och gosade i en timma och busade en del efteråt :)



Sen åt jag lite frukt till frukost vid 12 och sen gav jag och Gumms oss ut på svampplock äventyr... njut! ;)

















( ta INTE mina bilder. Ta egna! )

Kraam


Road Trip

Sov så jävla oroligt inatt. Vaknade hundra gånger och var vaken innan klockan ringde 05.45. Fy fan va trött jag var. Och då hade jag jobbat två kvällar i rad... Men kom till jobbet lagom i tid och förberedde allt för att jag började en kvart innan de andra. De första besökena var riktigt sega och jobbiga för jag mådde så dåligt sen mot eftermiddagen sprang dom på. Va riktigt kul att prata med en söt liten tant idag. Hon blev så glad när jag kom lite tidigare för att prata lite extra med henne! (A)

När jag slutade jobbet var jag jätte irriterad för allt bara krånglade för mig! Men sen kom Erika och sa att hon var hemma och undrade om vi skulle umgås och då vände ju humöret med en gång även om hon fick ta en del skit för jag berättade mina små dumma problem :D hoppas hon inte tröttnar på mig! :)
Så vi åkte först till Gräne Gruva och ÄNTLIGEN fick jag kommit iväg och fotat med min nya kamera. Så jävla fint ställe. Var som taget ur en film, lite Twilight känsla :)
Sen bestämde vi oss att åka och fota på något mer ställe och då fick det bli Hyltenär Kulle. Tänk och bo där uppe och se ut över alla sjöar :) Myys! Och till sist blev det: Skene- där vi köpte dricka och sedan: Kinna - kebabrulle :P NAM!
Så åkte vi till Öresjön och satte oss och pratade och åt vår mat :D
En så jävla skön dag! Har jobbat mycket men med ett sånt bra avslut har hela dagen varit KANON :D

bilderna är för stora just nu så de kommer imorgon :)

Nu blir det snabba cash! Natti




RSS 2.0