Jag går på trotoaren ner mot stan...

...Gatulamporna lyser på mig med sitt gula sken och det ända jag hör är mina tysta steg och gräshopparna som spelar i gräset.


Idag har jag fått gjort ganska mycket. Även om jag hade svårt att somna igår gick jag upp någorlunda tidigt. Tvättade hela för- och eftermiddagen. Gjorde klart Farfars tackkort och skickade iväg dom. Lagade mat och duschade och sminkade mig. Sen drog jag till skolan med Vickan och fotade oss till våra nya passerkort. Ser ut som en gris...

Jag stressade som fan innan jag kom iväg till skolan så när jag väl kom hem igen efter att ha handlat med Vickan och Johan (Vickans påG kille/kille) så hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Visste inte vad jag skulle ta vägen. Kanske till och med är migrän men jag vet knappt skillnaden. Jag har aldrig haft någon lindrigare värk eller någon värre så jag kallar det huvudvärk (även om inte huvudvärkstabletterna hjälper).Migrän vill jag i så fall aldrig känna på.

Efter jag vilat i ca två timmar tog jag en sväng ner till City Gross precis innan de stängde och köpte en MER och en tidning. En tjejtidning denna gången. Ville köpa den nyutkomna KONST tidningen men den hade jag inte råd med då. Hade bara med mej små pengar.

Va väldigt lugnt på gatorna. Såg bara ett gäng som kom från Fridhem med sina ovvar på sig. Antagligen påväg in till stan för att dricka.
Annars mötte jag bara en ensam liten kille på väg hem. Va väldigt lugnt och skönt. Även om jag inte gick långt så var det faktiskt underbart skönt!

Nu dricker jag en starköl och lyssnar på lugn musik. En låt som mitt hjärta skulle kunna spricka av är Bon Ivet & St. Vincent - Roslyn. Den är med i New Moon och fan va den är bra! Kan börja gråta jag bara lyssnar på den.
Även Damian Rice - 9 crimes är helt underbar! Mmmmmm....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0