DON'T SAY A WORD



Det har hänt saker, det händer saker och det kommer att hända saker. Drömmar kommer bli händelser, som kommer bli minnen. Minnen som man inte vet är bra eller dåliga.

STENHÅRD



Jag ser grymt hård ut på denna bilden. Yeah. Nya brillor sen en vecka tillbaka. Turkosa pilotglasögon. Nu får våren komma på riktigt! Sol, värme och färg!


ett skepp kommer lastat...

...med ett paket från MONKI! Underbara och älskade MONKI! Var inne och beställde från deras rea förra veckan och nu sitter jag med en oversize t-shirt. Love it!




Pust, stön & stånk

Aaaaaaaah....Helt lediga dagen på sjukt lääänge! Blir nästan lite rastlös ^^ Jag ska skita i allt, bara chilla, spela sims, skriva brev till farfar och måla. Låter som en helt okey dag tycker jag! Kyss mig i röven!

DANCE WITH ME



En underbar människa var här i helgen! Han heter Dima. En mycket bra vän! ^^ Vinkade av honom och finaste Jonna på tågstationen för 1,5 timma sedan. Känns bra även om jag hade velat umgås mer med dem. Det som gör att allt känns så bra är för att det var en grym fest igår! Vi var runt 20 personer här igår. Fullt ös med andra ord! På Sliver spelade de bra musik, fast lite för hög. Dansade hela kvällen och mot slutet stog jag och Jonna sist kvar och släppte loss ^^ Grymt bra kväll! Minnesvärt!

SWEET FRIDAY

Det är fredag. Jag och Edita började kl 08.30 idag. Var lite små jobbigt att komma upp i morse :) Efter gruppmötet kom Dima och överraskade oss :) jag hämtade upp honom i går kväll med Alex och Jacob. Helt sjukt. Var så längesen jag träffade Dima nu! :) kuligt! Satt med när han och Edita tog en kaffe med utsikt över soluppgången och havet. Helt okey start på dagen!
Sen blev det att dra hem för att möta Jonna :) hon var här för två veckor sedan men är ändå jätte kul att hon kommer!

Snart blir det att åka och handla, sedan blir det städ och att färga håret :) kommer bli en bra kväll! Kraam


I'm screaming at the top of my voice but no one hears me



Stressen dödar mig. Jag tar alltid på mig för mycket saker. Ikväll blev jag klar med mina illustrationer till en bröllopsinbjudan. Nu är det ett skivomslag som ska göras sen måste jag säga stopp. Har aldrig varit så här trött och slut i hela mitt liv! Nu kommer jag för sent i säng igen. Alla dessa nätter med för lite sömn har gjort mig så svag. God natt!

RED HOT


(mobilbilder)

Tänka sig att jag har börjat måla mina läppar. Jag slår på stort med en gång och väljer knallrött! Jag har undvikit att använda rött läppstift tidigare, för det första så har jag ansett mig för dålig för att lägga det snyggt, för det andra så har jag tyckt att jag haft för små läppar och för det tredje, så kladdar det ner tänderna. Varför jag nu gett mig på läppstift är för att jag skiter i! Vem har sagt att jag har för små läppar? Jag tänker inte botoxa mig och skapa en falsk bild av mig själv! Den som tycker att mina tänder blir röda och klabbiga kan ju skita i att kolla på mig och även om jag inte lägger på läppstift snyggt så har jag lust att ha löppstift för tillfället och det får se ut som skit i så fall. Jag skiter i!

Sick & Tired

Usch och fy! Jag är helt slut! Har haft frossa och kallsvättats hela natten och morgonen. Har ont i huvudet och vill bara tillbaka till sängen igen! Jag har inte tid att vara sjuk nu!
Edita fick åka själv till skolan idag för handledning. Känner mig så elak men jag skakar och känner mig som spagetti i hela kroppen! Det verkar i alla fall gått bra för henne. Skönt! Snart blir det att äta något men orkar inte göra något speciellt! Nudlar hade varit gott!


One Night In Karlshamn

En helt underbar helg har jag haft! Min vän Sofia från Göteborg kom hit och det var minst ett år sedan jag såg henne sist. Helt sjukt! Var jätte trevligt att hon kom ner! Vi festade och hade verkligen jätte roligt, fast det hände lite skit.

Idag har jag varit på gymmet. Jag och Edita brukar gymma ihop men idag var jag där själv för första gången. Gick jätte bra. Nu sitter jag med träningsvärk. Så jävla skönt! En av de bästa känslorna. Känslan av att man gjort någon nytta!



Ett foto jag tog från min balkong för ett tag sedan. Jag gillar verkligen utsikten på kvällen. När alla kommit hem, kanske äter middag eller kollar på teve. De tänder sina lampor och det ger så fint ljus över staden. Extra mysigt med fullmåne!

let's be mates



Sitter nu och pluggar. Som vanligt. Denna veckan blir det som sagt mycket plugg. Blev bara tvungen att måla naglarna lite som paus. De blev blåa ^^ Ritplattan har också åkt fram. Nu ska här skapas!

don't panic

Jag har fått mycket gjort idag tycker jag. Både hunnit plugga mycket och träna. Ska bara få hunnit göra allt till plugget. Ligger efter en del så ska plugga ikapp mig hela helgen!



Jag älskar Mumin och så passande att jag fick denna ljuslykta av min äldsta vän Hilda i julklapp ^^ Blev bara tvungen att visa den!

the only living boy in new york

Sitter i min säng och skannar, skannar och skannar mina skisser och målningar till mitt egna skolaprojekt. Det tar en stund när det är mååånga skisser.



Denna smyckesstlen fick jag utav min kusin Annie när jag fyllde år i höstas. Parfymen Viktor&Rolf - Flowerbomb har jag velat ha i hur många år som helst, men den har varit för dyr. Nu i julas då jag fick pengar i julklapp tog jag och köpte denna underbara parfym tillslut, jag sket i att den fortfarande var lika dyr, kände bara att det var dags!

Kraam

MEMORIES ARE TOO IMORTANT TO FORGET

Jag ligger med min laptop i sängen och har precis kollat igenom min nyaste hårddisk. Hittade massor med fina bilder från år 2011! Om jag har tid för att lägga upp några bilder så gör jag det inom kort. Hittade massor med minnen. När man ser minnena i bilder så kommer man ihåg dem ännu tydligare och jag är lycklig i hela kroppen just nu! Jag hittade bilder från när Erika var här och spelade in i studion med Dima, när Annie var här och festade och när jag, Edita, Dima, Erika och Annie åkte till Borås och festade. Alla dessa minnen borde jag sätta upp på väggen! De är för viktiga för att glömmas bort!

Nu är klockan mycket. Ska ta och försöka somna till Garden State. Natti!

A Drop In The Ocean




Idag har jag suttit och pluggat en del. Ännu är jag inte klar för dagen. Känner att jag är riktigt kreativ idag! Skönt! Nu är det dags att sitta och pilla lite i Indesign och Illustrator. Tjao

NYÅR I BILDER

Här kommer några mobilbilder från mitt nyår. Vi firade hemma hos mig och min sambo Edita och gick sedan ner till torget och kollade på fyrverkerier. Riktigt lyckad kväll! Efter tolvslaget var vi minst 24 personer i våran lägenhet.



Mina underbara vänner Erika och Hilda med pojkvänner var nere och det betydde mycket! Jag tror de hade lika trevligt som jag. Idag fyller Hilda år också. Stort grattis till henne!

Homesick

Det är nu år 2012. Blir mest stressad när jag tänker att det redan är 2012. Jag kommer fylla 22 år i år men känner mig fortfarande som 18 år i huvudet. Helt sinnessjukt! I går var det nyår och jag och Edita hade världens bästa fest! Erika och Hilda med pojkvänner var med. De kommer i från mina hemtrakter. Efter 12 slaget var vi säkert upp mot 25 personer hos oss. Bilder kommer inom kort.



Nu ligger jag och lyssnar på jätte mysig musik! Längtar lite smått hem till Mjöbäck efter att mina vänner åkte hem idag för ca två timmar sedan. Jag hatar verkligen att säga hej då! Jag är så rädd för att bli lämnad ensam! Människor som betytt mycket har lämnat mig förr och antagligen är det därför jag är så rädd. Tog på mig mitt armband som jag fick av Hilda när jag fyllde 20 år. Jag saknar henne så och därför ska jag bära med mig henne överallt nu. Kraaam


RSS 2.0