Jaha, så fort försvann helgen!

En alldeles för flummig helg! Hade behövt vara kvar i en månad för att hinna umgås med alla så länge som jag hade velat!

Åkte efter lunch i fredags och hämtade Edita och Dima på fridhem, sen bar det av mot Halmstad där Editas familj bor. Vi blev bortskämda med mat när vi kom fram och hade jätte mysigt! Jag och Dima spelade lite biljard, sen spelade vi+edita och hennes syster monopol och kvällen slutade med en lite halvkass skräckis.
Åkte på lördageftermiddagen först hem till mig i Mjöbäck, blev hämtade av Erika och sedan vidare till Fritsla där kussen Annie bor. Hade en mycket trevlig förfest med tjöt och dricka. Sen hamnade vi i Borås. Men allt som händer i Borås stannar i Borås. Om jag fattat rätt, så var det Dima som sagt det. haha. Så detaljer får ni inga.













Himla roligt var det! Och det var jag som tvingade upp alla att göra ett dancemove :P


Mobilkamera minnen

Mobilkameror har kanske inte de bästa kamerorna och speciellt inte min! Håller på och för över alla bilder jag har tagit med den och lite minnen är det allt som ploppar upp i huvudet!

Från hösten 2009 - idag.


Mattis, dagen då jag köpte mobilen. Sitter i skolan (nilen) och pluggar.

Jag och min älskling ♥ mumin

Jag tror han gillade mig då han fanns ♥

skolan förra vintern

nattpromenad :P

Vickan, Mattis och Dagge gömmer sig bakom. På bryggan utanför skolan.

våran är påväg, dags att sola! mars -10

mars promenad i solnedgången

Min katt Honey som bor kvar hos Gumms och Gubbs

vår vid vägga

app-plugg med Vickan och Mattepatte

Gamlingen ligger och solar med mig på trägårn hemma i Mjöbäck

räv ^ sprang över vägen när jag skulle hämta Natalie i Svenljunga

Jag köpte min lilla gris Lumi ♥ 3 aug är bilden tagen

Sista Aug -10. Jag och Vickan på Björnbärspromenad! ASGODA!

3 november. Ännu en promenad med Vickan. Här kastar hon löv.

Min morgontrötta korv ^^ Lumi

vinter i karlshamn

Louise förlorade snökastningen och trillade i snön istället. Kan berott på att vi gick hem i från en fest och hon var lite rund under fötterna :D

Min nya golvmatta ^^

Sista bilden! tagen igår den 23 februari hemma hos Jonna. Detta är hennes söta vovve Willy :P vi hade mysigt i soffan! ^^



Bilderna är lagda i tidsordning. Äldsta först osv. För mig är detta mycket minnen! :D Kraam på er allihopa!

Snart klara

Sitter nu hos Jonna i klassen och pillar det sista på våran veckouppgift. Är lite trött och har ont i min axel nu igen :/


Åker hem i helgen!!!

Ska bli en UNDERBAR helg och INGEN ska förstöra den!!! :D Det blir Halmstad>hem>Borås! :D Rena rama roadtrippen! :D Och träffa Annie och Erika igen :D :D :D Iiiiih

Är kär i livet, äventyret och känslan! ♥




Hallå däer, hur har ni det i stuga?!

Vilken jääävla helg asså! Helt underbaar! :D Är helt slut efter att Annie har varit här i helgen! Festade både fredag och lördag. Spelningen i fredags var jätte bra! Jag träffade ett gammalt ansikte och har haft dunder kul! Vet inte vad jag ska säga mer. En 10-poängare! Minne för livet. TACK! :D


En helg med The Lonely Island i högtalarna, massor av öl och en underbar människa som jag älskar som en syster!

Whip My Hair



Louise hade denna på sin blogg! Fan va cool! :D Gillar mycket!

Orkar inte!

Jag har varit helt slut hela dagen. Haft huvudverk och svårt att koncentrera mig. Så jag får ta denna eftermiddagen till att vila ut! Så får jag jobba i morgon!

Va så länge sedan jag fotade mig och Lumi så idag blev det till att fota. TADA!!




Repa

Vilken lång dag!

Jag har haft så jävla mycket att göra det sista att jag börjar bli van att göra saker typ från klockan 9 på morgonen till klockan 20 på kvällen. Helt galet!

Idag började vi en ny del i Grafisk Form som heter Tidningsproduktion. 10.00-16.00 satt vi och hade lite föreläsning och efter lunch blev det en grupp uppgift. Vi hade tre timmar på oss att göra ett uppslag till en nyhetstidning och den skulle innehålla fyra artiklar, tre annonser, rubriker, ingresser, bilder, osv... Blev helt okey slutresultat!

Sen är det ju Alla Hjärtans Dag idag! Tror alla bloggare som har skrivít ett inlägg idag har med att det Alla Hjärtans Dag! :D Inte så konstigt kanske. En mysig dag, även om jag är singel. Jag kan alltid ha mysigt själv! Orka tänka att man skulle ha en partner. Gör det mysigt för dej själv ändå :)
Jag, Edita, Sanna, Ingela och Louise var ute och tog en "Alla Hjärtans Dag Singel Fika" i stan efter skolan. Var jätte mysigt!

Sen har jag spenderat hela kvällen i skolan :) Gjorde äntligen klart The MessedUps affisch och de (Dima och Emil) blev nöjda :P Kul!
Sen fick de stå ut med att ha mig som publik i ljudstudion när de repade till spelningen de ska ha :D Jag blir som ett barn på julafton när jag hör live musik som är bra :D tihi. Jag kan inte alla låtar utantill men refrängerna kan jag :P Och deras nya låt är jätte bra :) Men avslöjar inte mer än så :D

Jag borde få lägga upp affischen här, de sa att jag fick använda den i privat bruk :)

(Tihi. Hade ganska kort tid på mig att göra den och så här blev det. Hoppas det inte är halshuggningsmaterial!)

Vilken dag alltså!

Här kommer ett inlägg om gårdagen! Det började lugnt och trappades upp till max och sen blev det ett lugnt och underbart avslut! :D
Vaknade av mig själv kl 09.30!!! :O Det var evigheter sedan jag vaknade så tidigt av mig själv!
Gjorde mig i ordning och drog till studion i skolan för att fota jaktsaker :) Sen blev det att köpa lite godis och sen springa som tusan för att få ett bra ställe att ta ett underbart solnedgångskort! :D
Efter det blev det lite mer att göra sig i ordning för fest på Bajsgatan kallade! Sanna var verdinna och jag var nykter i dag igen ( så jävla gött att vakna nykter!). Förfesten blev lugn och även starten ute. Men sen körde jag och Edita på lite mer mot slutet :D Så jävla kul!
Jag blev så förvånad när jag såg Chralle komma fram :D Fan va längesen man såg den människan! Vi dansade lite grann, va jätte trevligt! Sen blev det mest med Edita som också var nykter :D Haha.

Slutade med att jag, Edita och Dima körde runt med min bil lite överallt i Karlshamn. Sista stoppet blev Stärnö. Månen var hur stor som helst och helt stjärnklart! Vi var där typ 15 min sen blev klockan över 4 :D Skjutsade hem dom till Fridhem och sen blev det att nana :P
En kväll att minnas resten av livet! Så lite som kan göra en lycklig!





(bilderna är lite blåa, men orkade inte redigera :P Kanske kommer upp någon redigerad bild snart ^^)

Usch för regn!

Det är riktigt råkallt ute idag! Det började komma snöblandat regn på eftermiddagen och jag är inte det minsta sugen att gå en promenad idag! Men då blir det lite hemma gym i stället :) Men först ett glas vin och Halv Åtta Hos Mig ^^

Somliga går med trasiga skor...

Dagarna är ganska långa och jag är svintrött när jag kommer hem, men så jävla gått att vara lite ledig på eftermiddagarna så man hinner ta sig en liten promenix och vila ut. Jag har blivit jätte dålig på att hålla tider! Inte bra! Får börja skärpa mig!
Satt och illustrerade idag igen :D Är så roligt! Speciellt när det blir snyggt! :)
Små saker kan göra mig jätte lycklig!

Spelning

Ja det blir en del snack om The MessedUp och Dima just nu. Varför? För det första hjälpte han mig och Erika i studion och för det andra så ska jag och Vickan göra en affisch till Dima som ska vara klar fredagkväll. Det är nämligen så att The MessedUp har spelning på Sliver i Karlshamn den 18 februari (Gums födelsedag). Ska bli spännande! Så mycket som han har hjälp mig nu så får jag hjälpa honom!
(här är alla tre, lite reklam ^^)

Hollywood nästa!

Sms från Producenten Mattis:
"Kollar på klippen nu. Ditt skådespel är skitbra. Din suck du gjorde när du går ut ur bild är helt underbar :D"
Hahaha Vad ska man säga?! Kul att man kan vara till hjälp! :) tihi.

Allt för konsten!

Att folk kan vara så desperata så de t.o.m vill använda mig som skådespelare i en kort konstfilm. Haha! :D Så nu ikväll har jag spelat servitris. Hoppas det blev bra! Så jag inte förstörde filmen!

Annars har jag suttit i skolan och pluggat tillsammans med Emma och Claes i klassen. Vi ska skapa en ny grafisk profil till ett påhittat klädföretag :) Vi kom långt idag och det bästa av allt, jag får illustrera! :D




Nu sitter jag och lyssnar på metal. Lyssnar runt på massor av finska band. Är mätt och belåten efter en portion grillad kyckling och sallad. Älskar solrosgroddar :P Är skitgott i sallader!

Ny musikvideo

The MessedUp har nu fått en ny musikvideo till sin låt "Förändringar". Det är bland annat Vickan ifrån min klass som har varit med och gjort den och t.o.m jag är med. Det är jag som är "TvStick"! Hahaha :P
Men jag vill också säga att det är sångaren, Dima, som hjälpte mig och Erika i helgen att spela in musik i studion :D


Här kommer lite bilder från veckan med Erika














Vi har haft fullt upp helt enkelt. Bowling, fotostudio, fest och spela in i ljudstudion. Minnet kommer sitta kvar resten av mitt liv!

Nobody said it was easy

Att säga hejdå är som att ta fram alla minnen man har i hela kroppen, själen och hjärtat. Man vänder ut och in på sig själv och blir så sårbar man bara kan bli. Man visar upp det man har försökt att gömma genom åren för alla och man känner sig så naken.

Plugg skratt och tårar

Mina kära läsare. Va roligt att ni läser min blogg fast jag är så dålig på att lägga upp nya inlägg! Men ni ska inte behöva vänta länge till jag är Back on Track! :D Erika kom för en vecka sedan och hon åker igen nu på söndag. Så det är orsaken till att jag inte sitter här. På söndag blir det säkert att jag lägger upp en del bilder! Och skriver såklart om våra äventyr :D Har haft helt underbart roligt!

Så håll ut! Idag har jag fotat Erika i studion och det blev en hel del bra bilder tycker jag! :D Så ses snart igen!

(jag vill veta vad du vill!)

RSS 2.0