If I'd fall, would you pick me up?



Lyssnar på Svenska Hjärtan just nu. Blir lite Hello Saferide och Kent. Sitter och funderar över en header till min hemsida. Det är otroligt svårt!

Nytt i garderoben



Var och shoppade lite i fredags tillsammans med Edita. Då kom jag hem med denna vackra tunika och matchande nagellack. Båda är köpta på H&M.

let it be me



Håller på att laga lite pestopasta med permesan. Ska bli gott! Resten av dagen ska jag försöka koda min egna hemsida. Kommer ihåg mindre än vad jag trodde från webblektionerna. Men det ska nog lösa sig. Tjoho.

YEEEEEEHHHHHAAAAAA....



Alla vill träffa mig nu! Har fan knappt tid till alla och allt! Fester i Karlshman, avslutningsfest, lisse, krogbesök i Göteborg, midsommar, Öland Roots! Asså, blölutjohooo... Vart ska jag ta vägen! Jo jag drar snart till sjön och grillar med några trevliga shommar! :D Wiihoooo....

Hela helgen har varit en ända lång fest!




Skulle jag berätta hur min helg har sett ut skulle det bli en hel uppsats. Men jag kan säga såhär. Jag har varit på den längsta, eller rättare sagt, jag har hjälpt till att skapa den längsta festen jag har varit på i hela mitt liv! Jag var full hela tiden också. Festen började ca kl 19 och höll på till kl 16, alltså 21 timmar :D men drack då ändå ett par cider innan festen började! :D Stolt! haha.

Bilderna är från i fredags då vi skålade lite skumpa för vi nu är klara med vårat projekt. Bara att trycka vårt magasin som vi gjort och redovisning kvar! Så jävla skööönt!

Åh! Jag vill berätta allt men pallar inte! Haha. Jag är överlycklig just nu. Men jag kan lova att jag är trött nu såhär på söndagskvällen! Men snart blir det filmen 300 sen sängen! Kraam på er! Tjoooohoooo.....

Låt oss gå här ifrån. Låt oss resa nånstanns. Resa långt här ifrån.



Vet inte var jag ska börja. Jag är glad. Det är jätte snart sommarlov. Idag har jag varit ledig. Igår drack jag vin hos Edita. Kom hem kl 05.30 i morse. Lagade egna hamburgare till lunch idag. Vilat ganska mycket. Det har varit en del sol. Det är i stort sett sommar nu. Känns bra! Kraam

Illustrerat hela dageeeeeeeen...

Pust stön och stånk! Nu är vi inne på slutspurten för slutprojektet för i år. Både i går och i dag har jag suttit och illustrerat och illustrerat och illustrerat! Har ont i min axel som vanligt och är hungrig. Men snart är det över och då blir det soooooommaaaaaarlooooooov! :D Wieeeeeeee.....


(bild tagen sommaren -08 av mig)

Stolt halvfinne!

Jag är inte bara stolt halvfinne för att Finland blev Världsmästare i hockey tidigare i kväll men är det också för jag älskar mina morföräldrar! Kul att vara lite mer än bara en vanlig svenne. tihi ^^

Känns som att jag fått gjort en del idag. Troligtvis har jag gjort ett skivomslag till The MessedUp. Lite små ljusteringar och så men det lät som att halva bandet gillade den. De kunde minst ha den som en singel så jag hoppas verkligen de kommer använda den! Bra material för min del i alla fall så jag kan lägga ut den på min kommande hemsida som jag tänker göra i veckan!

Jag har deremot varit en dålig illustratör idag då det gäller skolan. Datorn har laggat massor så jag har fått föra över massa skit till min externa hårddisk som tog ett jävla tag, det är därför jag suttit och gjort ett skivomslag så länge. Men nu känns datorn redan snabbare. Så nu när jag är hemkommen från en lagom promenix (min häl är ett köttsår) och ett kort besök hos Edita ska jag äta något, lyssna på musik och PLUGGA! (:


(en liten tjuvtitt på omslaget. vill inte avslöja hela fören dom sagt hur dom vill ha det, om de vill ha min bild eller inte. ser ngn vem det är? ^^ )


kent



Kent - Hjärta



Kent - Dom Andra

Harlyssnat mycket på Kent nu de senaste dagarna. Minnen! Jag blir lugn och avslappnad av deras musik. Bra när jag ritar!

Happyface


(Allan Edwall sprayad på ett elskåp vid min parkering. Den som har gjort det får gärna fortsätta över hela skåpet för mig. Hade blivit apsnyggt om hela var svartvit spraykonst!)

Vilken kväll! Jag hade uderbart roligt igår. Jag var mega barnslig och klumpig kan jag tänka mig, men fy fan va roligt! Först en asskön förfest hos Edita, sen fjollade vi runt i skummet på kåren och vi dansade järnet på mingel. Va lite roligt med att jag fick några komplimanger för mitt stylade hår igår ^^ hihi. Jag var med på en liten efterfest hos Sara i klassen. Jag och Edita betedde oss som två små barn. Haha! Sen gick gänget vidare till fridhem men jag svängde av hemmåt. Brukar jag inte göra! Men denna veckan har varit fysiskt och psykiskt krävande så jag pallade inte. I stället åt jag min kebabrulle och somnade sen som en stock. Punkt.

Fredag den 13:e!



Jag gillar inte tro på massa skit. Jag vill inte förstöra min dag genom att troat det kommer hända massor med olyckor. Men i morse blev jag lite arg. Precis när jag ska packa ihop datorn för att åka till skolan välter jag så klart ner ett glas i golvet och själv klart går det i kras. Men jag kallar inte det otur. Jag kallar det ren klumpighet! Det kunde hänt igår och det kunde hänt i morgon. bla bla bla...

Idag är det fredag. Jag är trött men måste plugga/illustrera lite till! Gruppen gillar vad jag har åstadkommit än så länge så har inte jätte mycket ångest. Tror de kommer bli jätte snygga! Om man får vara lite självsäker.
Åkte till City Gross med Edita och Jonna efter vårt fredagsmöte. Då hittade jag denna fina cola flaskan! Hur mysig som helst! Och lika god som vanligt!
Nu måste jag plugga. Ikväll blire feeest hos Sven Arne som bor under Editas säng! Tjing i trosan på er!

Kreativa dagen



Dessa örhängen gjorde jag lite tidigare idag. Jag tror jag sett liknande innan och har varit jätte sugen på egna, så idag gjorde jag äntligen dem! Riktigt nöjd!

we all learn to make mistakes



Idag blir det hemmaplugg och städ. Vackert väder är det men jag har njutigt riktigt ordentligt av det nu, så en dag inne gör inget.
Så nu tar jag och diskar och sorterar min tvätt. Hejsvejs...

life taught me to die




Igår var en riktigt skön dag! Sommarvärme, chill med Edita i solen och cyklade en snabbis till väggaparken och fotade lite. Älskar mitt nya 50mm objektiv!

helgen har bestått av alkohol






Fy fan vilken rolig helg! Den har varit helt underbar! Ölkubb och grill började fredagen med. Drog vidare till Sanna som bjöd på en mycket underhållande fest och kvällen slutade med att jag och Tommy shottade tequila på Mingel och Björn höll i en lugn efterfest.
Lite bakis var man på lördagmorgonen. Men upp och hoppa för kl 16 var jag på plats hos Edita som var lite mer bakis än jag, haha. Men hon körde på för fullt ändå. Jag drack inget under grillningen på fridhem. Jag, Jonna och Edita drog till Vickan en snabbis innan alla vi drog ut på Compa. Där var det riktigt trevligt! Riktigt roligt att festa med Vickan och Rebecka igen! Rebecka och jag söp till lite och kvällen slutade hos Jacob där vi var rätt fulla.

En toppen festhelg! Ser fram emot nästa helg! Tjohooo...

Busy doing my thing


(bild tagen av mig 17 mars '11, ett porträtt på Erika)

Andra dagen i rad jag har ont. Igår var det skulderbladen och ryggen, idag är det nacken. Svider något fruktansvärt och kan inte ligga på höger sida. Lite positiv är jag ändå, även om jag har lite prestationsångest men blir bara värre om jag tycker det är jobbigt. Så hela dagen ska jag försöka få ner något fint på pappret till skolprojektet. Puss och kram skumbanan!

Africa



Är jätte mega sugen på att åka till Öland Roots nu! Så här mycket reggae har jag aldrig lyssnat på! Ska försöka mig på att göra en egen dreadlock idag! Får se hur det går. hihi ^^ Kanske drar till Edita senare och glor på film men får se vad jag orkar med. Tjao

I'll find strength in pain



Min lilla giis har blivit jätte stor nu! Och vitare har han aldrig varit! Min snuffe!

Idag blir det hemmaplugg. Ska illustrera som alla andra dagar. Känns så fel att sitta och rita på arbetstid! Det har jag gjort som en hobby i nu typ 15 år. Tänk om man skulle få betalt för något man har gjort på fritiden hela sitt liv! Min hjärna kan inte riktigt koppla ihop det men min grupp verkar ändå gilla det jag gör. Glömsk som jag kan vara ibland så fick jag inte köpt mina pennor igår så måste ner till stan idag och köpa! Kraamis!

In these bodies we will live, in these bodies we will die


Jag har på bara några dagar ändrat allt i mitt huvud. Jag tänker på annat men bryr mig om det jag tänkt tidigare. Jag har svårt att tro på allt bara. Lilla jag. En lantlolla som gillar att gå barfota. Är det åt ena hållet eller åt andra. Svårt att veta den rätta vägen. Alla kommer att dö någon gång.

VALBORG I LUND




Sån jävla skön dag jag hade! Det var Jonna, Jacob, Alex och Dima som åkte med mig ner till Lund och bara chillade. Alex va herr grillmästare och bjöd på as gott kött! Jag drack inte för jag var chaufför, inte Dima heller som vanligt :) Men de andra drack. Det var grymt mycket folk! Runt 15 000 pers! Galet! Vet inte vad jag ska säga mer men en riktigt jävla underbar dag! :D

RSS 2.0