RED HOT CHILI PEPPERS

Åh vad jag älskar deras nya låt! Jag har inte lyssnat mycket på dem men har alltid tyckt att dom är bra! Denna är bäst just nu!!!




Illustrera

Snart kommer jag igång med mina illustrationer jag ska göra för detta blocket. Jag har letat inspiration, kollat på lite tutorials och researchat en del för att få en bra idé. Jag tror det kommer bli grymt! Vill verkligen börja det kreativa nu! :)

När jag har letat inspiration och fått hem min Illustration Now! Portraits - bok så har ja hittat en till svensk illustratör som jag älskar. Hon heter Stina Persson och är grym på akvarell!






SKÖÖÖNT!

Nu är jag tillbaka till Karshamn efter en praktikmånad i Borås. Jag bodde hos min kusin Annie som precis hade flyttat in i Borås! sån jävla bra tajming för jag hade bara 10 minuters promenad till jobbet!

Under tiden som jag har varit i Borås har det hänt mycket! Jag har hunnit vara ordentligt sjuk = sängliggande! Min dator kraschade men som tur var jobbade jag i somras och hade råd att köpa en MacBook Pro 13" :D Är svin nöjd! Har inte suttit så mycket på Mac innan bara så är lite ovant ^^.

Nu har jag börjat med Block 2 i skolan och planerar och researchar vad det är jag ska göra under blocket. Tyvärr har min förkylning jag hade i Borås antagligen inte försvunnit ordentligt så jag har blivit sjuk igen :( Var har mitt immunförsvar försvunnit?!

Nu har jag äntligen fått in all min skit i den nya lägenheten! Jag och Lumi trivs som gudar! Jag hoppas att Edita går med på att åka till IKEA på söndag för då ska jag shoppa lite nya grejer så jag får ordning på mitt rum, som just nu ser ut som ett förråd!

Nog för denna gången! Kraaaam

RSS 2.0