Pluggeliplugg

Sitter i skolan och letar inspirationsbilder till mina illustrationer jag ska göra till Karlshamns Bibliotek :) Klockan är 02.20 och jag är allt lite småtrött. Men har vänt helt och hållet på mitt dygn! Skojjar inte! Har haft grymt svårt att sova de senaste två veckorna, så jag går och lägger mig senare och senare känns det som. Idag var jag duktig och var ute och gick/sprang i 1,5-2 timmar :D Känns förjävla bra måste jag säga! Hej hopp gummi snopp!



Lugn Lördag

Idag har varit en extremt lugn lördag! Jag är och har varit riktigt seg hela dagen och nu har jag bara fotat mig själv lite fort. Jag har ju varit en rödtott i över en månad nu men vet inte om jag visat det. Här kommer några bilder jag tog alldeles nyss. Jag försöker roa mig själv lite :)







Kraaam

Fashion Illustration

Nu har jag fått hem mina tre böcker som ska ge mig mega mycket inspiration och kunskap till mitt illustrerande! Ska försöka att läsa någon av dem nu innan jag går och lägger mig.

Här är två av dem:

We Could Be Heroes

Det känns som om saker och ting går emot mig som vanligt men samtidigt går det framåt och jag mår bättre. I natt kommer det inte bli jätte mycket sömn men det skiter jag faktiskt i. Det är lätt värt det! 



En bild på Louise Berg som jag tagit idag. Jag gjorde bara en snabbredigering nu och det är därför den är så beskuren för det ska bara vara en liten smygtitt!

Natti!

UNNI



Unni skulle blivit 13 år idag! :( Saknar dej! <3 Grattis!

Min kortlek



Här är två av mina illustrationer jag gjorde till min kortlek i förra blocket. Jag har fått inspiration i från fyra afrikanska stammar: kikuyu, ndebele, zulu och suri. Båda dessa är från kikuyustammen, där de har mycket ansiktsmålningar.

Kika gärna in på min hemsida! catrinlofstrom.com, så får ni se lite mer av vad jag gjort :)

RSS 2.0