Tillbaka till Göteborg

Jag är inte tillbaka i Göteborg men jag tänker på hur trevligt jag och Edita hade det där i sommras. Vi shoppade, drack och hälsade på min kompis Natalie. Här kommer lite bilder i från Götet.


Do you remember

Inget går som planerat. Allt händer mot min vilja. Känns som att det gäller allt! Hela sommaren har varit otajmad! Hopplöst!

Ane Brun är bra om någon vill veta.




Borås

Jag kan inte förstå att sommaren har gått så fort! Jag har jobbat klart, skolan började i måndags och i morgon börjar jag min praktik på SOL reklambyrå här i Borås. Det är sjukt spännande men är nervös så jag kan börja gråta. Som vanligt tror jag att jag är sämst och inte kommer klara mig bra alls, men det "jag:et" får sig en smäll på käften i bland. Annie säger att jag kommer klara det galant, så får tro på henne!

I går var det fest här hemma hos Annie. Efter en sommar med rätt så mycket fest så orkar jag snart inte dricka längre. Mår illa om jag dricker för fort och får nästan alltid huvudverk. Lika bra att skita i det då!
Men kvällens höjdpunkt var ju Kapten Röd så klart! Jag råkade också stå lite i vägen för precis där jag stog där skulle han gå för att komma upp på scenen. Så han fick knö sig förbi mig för att komma fram. Ooops :P Det var synd bara att de hade så jävla hög volym! Jag fick grymt ont i öronen och gick efter andra låten. Lite tråkigt! Nästa gång blir det öron proppar!



Idag ska jag cykla och handla lite mat, kanske tar en sväng förbi Knalleland och fönstershoppar lite :)

Kraaaaaam


RSS 2.0