Lördag

Ja idag är det lördag och en mycket lugn sådan! Vaknade halv 12 och gosade med Mumin som hade väckt mig väldigt många gånger sedan kl 7 Genom att lägga sig i ansiktet eller kittla en med morrhåren :) Han precis en sån katt jag velat ha! Han brukar ligga och sova på mig när jag läser bok och kollar på tv och han står mellan benen på mig när jag diskar. T.o.m när jag sitter på toa vill han hålla koll på vad som händer.

Idag. Ja, idag har jag inte gjort mycket alls. Små röjde och diskade lite. Sen har jag bara legat och läst Hästarnas dal med Jean M. Auel resten av dagen. Måste säga att hennes böcker är jätte bra. Läste ut Grottbjörnens folk för en eller två veckor sedan och jag grät så jag inte kunde läsa för att slutet va så bra! Hästarnas dal är uppföljaren och den har fortsatt lika bra! Sen gäller det bara att läsa de sista tre böckerna! :D Varje helg kommer bestå av Boken, Sängen, Mumin och kanske en Öl i handen :)
Nu sitter jag här och skriver med en kall öl brevid mig som väntar på att bli uppdrucken :) Och snart blir det mat. Pannkakssmeten står i kylskåpet och jäser :) Smaskens fillibajs!

Ikväll blir det tv : Robinsson och sen en film som jag köpte igår fast som jag redan har sett : Annapolis. Vad jag kommer ihåg så är den jätte bra :)

Ha en mysig helg!

Kraam Catrin


Mumin

Ja min kattunge fick namnet Mumin efter att ha kollat massa olika finska namn. Passar honom! Han är söt, vit och är mitt troll.

Igår fick jag reda på att det blir skidsemester direkt efter nyårs firandet :D Ska bli SÅ kul!!! Älskar att åka skidor! Men det blir inte Sverige utan Norge! Wiiiiiehooo...

Idag har annars varit en lång dag i skolan! Haft massor att göra och har inte fått ligga på latsidan direkt! Nu är jag trött efter att ha lagat mat och städat. Lite ordning och reda är det väl på mig ibland.
Åh, idag ska en kompis tatuera sig också, så avundsjuk. Eller ja typ. Jag vill tatuera mig men jag vet inte vad. Jag vill ju rita den själv så jag får nog vänta ett tag.

Ikväll blir det lite träning (kan ju inte ha spagettiben när jag åker skidor) och mys med Mumin :)

Puss och Kram Skumbanan



Fullmåne!



Lite halvkass bild, men detta är utanför fönstret hemma idag. Älskar fullmåne och det va det ikväll! Dags att äta något och sen gå och sova. Natti natti

Kisen blir bortskämd!



Herren på täppan!

Julpynt!



Denna glaskula med ljus (i köket), en adventsstjärna (i vardagsrummet), december ljus dag 1-24, ljuslyktor överallt! MYSIGT! Mysig belysning = JUL!

Pepparkakshus bak med Ingela



Jag och Ingela trodde det va tomten som brukade komma...

Min bäbis kise





Här är han, min underbaring! Puttinutt ^^ Namn ngn?!



1 december

Ja idag är det första december, äntligen! Jag har saknat vintern och julen nu ett tag och ser fram emot att få en underbar månad!
Idag har väl annars varit en ganska kass dag men har fått mycket gjort. Gick upp kl 09.40 i morse för att jag mådde ganska dåligt, vilket jag menar med huvudverk och allmänt stela axelmuskler. Men min mysiga kise, som jag köpte i lördags, kom och gosade med mej och gjorde min dag lite bättre. Kattungen är helt underbar måste jag bara tillägga! Han föddes 15 augusti (samma datum som Rubinen) och är en perser. Han är den gosigaste och mysigaste katten jag haft och ser ut som liten snöflinga! MIN bäbis! Men han har inget NAMN!!! :O Help me please!
I skolan håller vi just nu på med en projekt uppgift. Vår grupp jobbar med ett flash-spel som handlar om ett får som blir av med sin ull, barnsligt och sött :)
Åkte och hadlade med Vickan helt oplanerat för hon behövde det. Sen blev det att packa upp varorna, tvätta kattens smutsiga tassar och lägga sig i sängen och MYSA ^^ Så underbart! Får en att glömma alla beskymmer!
Nu ligger jag här i sängen med datorn istället, katten har somnat, och min Snapple är slut. Min kompis gick just med på att ge mig massage när jag kommer hem till jul! Gud va skönt det ska bli! BEHÖVS!

Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder också, så ni får se vad jag har haft för mig det senaste. Bl a pepparkakshus bakning med Ingela (lalalalalala...), ny kisekatt, julpynt mm :) Enjoy!


RSS 2.0